csfoci.hu
Friss hírek:
2019. szeptember 19. (csütörtök)

A szívére hallgatott a Makó játékosa

szell-k-mako-vs-ivancs.jpg
Benne volt a pakliban, hogy távozik, de végül a maradás mellett döntött.

Nagy győzelmet aratott a múlt szombaton a Makói FC, amely a tavalyi bronzérmest, az Iváncsát fektette két vállra hazai pályán, így a hagymavárosiak megszerezték első pontjaikat a 2018-19-es bajnokságban.

- Nagy volt a boldogság a meccs után, hogy megszereztük idei első győzelmünket, főleg egy bajnokesélyesnek kikiáltott csapat ellen. Úgy érzem, egy igazi csapatmunka volt, mindenki betartotta az utasításokat és a saját feladatát, aminek meg is lett az eredménye! Hátvédeink rendre megállították az iváncsaiakat, mi a támadósorban igyekeztünk gyors kontrákkal meglepni őket. Külön öröm, hogy az én gólommal nyertünk, sikerült kicselezni két embert, majd jobbal besodortam a kapus lábai között - emlékezett vissza a meccset eldöntő találatára Széll Kristóf.

A fiatal makói játékos kapcsán a nyáron felmerült a távozás, azonban végül maradt a Maros-partiaknál. Ennek kapcsán elmondta, Budapesten harmadéves egyetemista, és elég kimerítő számára a folyamatos utazás. - Jött a lehetőség, hogy kipróbáljam magam egy Pest-közeli csapatnál. Nehéz döntés előtt álltam, de a szívem győzött, és úgy éreztem, ezt a szezont biztos makói színekben viszem végig - fogalmazott kérdésünkre Széll Kristóf.

A Makónak igen keményen kezdődik az idény, hiszen az első három fordulóban a Szeged-Grosics Akadémiával, az Iváncsával és a SZEOL-lal találkozik: utóbbi együtteshez vasárnap látogatnak Magyar György tanítványai. - Nem mi voltunk az Iváncsa ellen az esélyesek, mégis sikerült győznünk. Ilyen eredményt aláírnék a SZEOL ellen is! - zárta a makói futballista.

Hozzászólások:

Szavazás

Jelenleg nincs aktuális szavazás.

Elérhetőségeink, Kapcsolat

csfoci [at] gmail [dot] com