csfoci.hu
Friss hírek:
2021. május 12. (szerda)

A HFC nyerte a megyei derbit

ball-field-grass-114296.jpg
Megint pontot vesztett a Szeged-GA, a SZEOL fellépett a dobogóra.

NB III Közép csoport, 13. forduló

A SZEOL magabiztosan nyerte meg a Dunaújváros elleni meccset: bár Grünvald az első félidő hosszabbításában szerezte meg a vezetést a kék-feketéknek, de ezt sok elpuskázott szegedi lehetőség előzte meg, ráadásul a félidő felétől Varga higgadtlanságának köszönhetően emberelőnybe is került a SZEOL. A folytatásban is irányította a meccset a kék-fekete együttes, és Grünvald biztosította be a győzelmet, aki egy kontra után lőtte ki a bal alsót az ötös bal sarkáról - így a SZEOL megelőzte a Dunaújvárost, és harmadik a tabellán.

SZEOL SC - Dunaújváros 2-0 (1-0)
Szeged, SZVSE-stadion, vezette: Dolnegó Bálint (Máyer Gábor, Kovács Brankó).
SZEOL: Leindler - Gajág, Rácz, Gál, Grünvald, Ondrejó, Tomisics, Beretka, Horváth P., Pócs, Kéri. Csere: Prokop, Göncző, Bozóki, Forró, Kozics, Papp Á., Péter. Edző: Siha Zsolt.
Dunaújváros: Pokorni - Varga R:, Kis B., Farkas V., Kiss P., Zvara, Puskás, Horváth K., Tóth, Szepessy, Sándor. Csere: Vaszócsik, Mundi, Dorogi, Vajda, Hompót, Tapiska. Edző: Lőrincz Emil.
Gól: Grünvald (45., 70.)
Kiállítva: Varga (23.)

Kapufáig, és igencsak gyanús tizenegyesig jutott a Szeged-Grosics Akadémia Iváncsán: a végig bátran támadó szegedi együttes előtt nem ugyan több lehetőség is adódott, de ezeket nem sikerült kihasználni, míg a hazaiak egyik kontrája után Balogh lőhetett volna gólt, de Alekszics nagyot védett. Máté János a 90. percben eldönthette volna, de fejese a kapufán csattant - így az ismét három pontot szerzett Szentlőrinc mögött nőtt a Szeged-GA hátránya.

Iváncsa - Szeged-Grosics Akadémia 0-0
Iváncsa, vezette: Móri Tamás (Bőhm Ármin, Csóra Szabolcs).
Iváncsa: Dániel - Balogh L., Bognár, Szántó, Varga B., Fekecs, Aradi, Cseszneki, Huszty, Pribék, Madarász. Csere: Illés, Kovács D., Berényi, Bartha, Folmer. Edző: Domján Attila.
Szeged-GA: Alekszics - Achim, Tóth G., Farkas M., Pászka, Oláh G., Germán, Coroian, Erdei, Moga, Cigan. Csere: Szántai, Hegedűs, Máté, Zabari, Manga, Molnár J., Povázsai. Edző: Popovits Pál.
Gól:

Lendületesen futballozott a Hódmezővásárhely a Makó elleni megyei derbin: több helyzete is volt a vendégeknek, majd Bódai fejezett be egy akciót az első félidő végén. Bódai egy meg nem adott gólig is eljutott, de harmadjára is betalált - duplájával a HFC megérdemelten nyert a Maros-partján, és megszerezte szezonbeli első győzelmét a bajnokságban.

Makó - Hódmezővásárhely 0-2 (0-1)
Makó, vezette: Jakab Árpád (Flinta Zoltán, Vrbovszki Pál).
Makó: Weszelovszky - Grecsó, Zsoldos, Lászik, Tamaskó, Varga R., Babolek, Lipták, Széll, Busa, Gémes. Csere: Garamvölgyi, Podonyi, Megyesi, Hatvani, Szilágyi, Magyar, Bány. Játékos-edző: Magyar György.
HFC: Krnács - Jankelic, Szabó Cs., Darida, Mezei, Katona, Vass A., Szabó M., Geiger, Hrabovszki, Bódai. Csere: Varga G., Tóth J., Koncz A., Bartyik, Gyüre, Győrfi. Edző: Szűcs Róbert.
Gól: Bódai (35., 82.)

Szavazás: Hány megyei csapat jut tovább a magyar kupában?

Öt (0.0%)
Négy (0.0%)
Három (15.4%)
Kettő (46.2%)
Egy (15.4%)
Nulla (23.1%)
Eredmények

A szavazás határideje lejárt. További szavazat leadása nem lehetséges!

Elérhetőségeink, Kapcsolat

csfoci [at] gmail [dot] com