csfoci.hu
Friss hírek:
2019. április 21. (vasárnap)

Mindenre elszánt a HFC

hfc-csapatkep.jpg
A mentalitás sokat segített.

A 13. fordulóban aratta az első idei győzelmét a Hódmezővásárhelyi FC az NB III Közép csoportjában: a vásárhelyiek Makón törték meg rossz sorozatukat, egy győzelem pedig máris sokat javít a gárda helyzetén.

– Szerencsés vagyok, hogy ilyen mentalitású játékosaim vannak. Nem egy agyonvert, összeroskadt csapat vagyunk, hanem egy mindenre elszánt brigád, akinek eddig nem jött össze semmi – fogalmazott Szűcs Róbert, a HFC edzője a delmagyar.hu-nak.

A HFC többször kénytelen volt nélkülözni kulcsembereit: ám ennek ellenére is a hátralévő fordulókban akár még bentmaradó helyre is kormányozhatja saját magát az együttes - hiszen a Pécs, a Szekszárd és a Rákosmente KSK lesz a HFC ellenfele. – Rendszerben gondolkozunk, amiből mindenkinek ki kell vennie a részét. Bízom abban, hogy a hiányzókra hamarosan számíthatok, de Kovács Zsolt szárkapocscsonttörése nagy érvágás volt számunkra, Huszár kiválása is érzékenyen érintett. A fiatalok azonban lassan felveszik az NB III ritmusát. Nagy dolognak tartom, hogy a nehézségek ellenére rendre győzelmi esélyeink voltak. Szeretnék néha olyan könnyen meccset nyerni, mint ahogy páran tették ellenünk: semmi különöset nem csináltak, de 0–0-nál kaptak egy tizenegyest, míg számunkra nehezebb volt a síp – mondta a vásárhelyiek trénere.

Hozzászólások:

Szavazás

Hány megyei csapat jut tovább a Magyar Kupa főtábláján?

Hat (4.9%)
Öt (0.0%)
Négy (2.9%)
Három (20.4%)
Kettő (21.4%)
Egy (18.4%)
Egy sem (32.0%)
Eredmények

A szavazás határideje lejárt. További szavazat leadása nem lehetséges!

Elérhetőségeink, Kapcsolat

csfoci [at] gmail [dot] com