csfoci.hu
Friss hírek:
2019. június 19. (szerda)

Nem terveznek nagy változást az FK-nál

bc5k0798.jpg
Aki elrontotta az őszt, javítsa ki azt tavasszal.

Január 23-án kezdődik az FK 1899 Szeged téli felkészülése: a Csongrád megyei I. osztályban sereghajtó helyen álló együttes a Saller-kupát követően hat edzőmeccsel készül az évad folytatására.

- Rosszkor jött a téli szünet, de mindenképpen bent szeretnénk maradni. Többre vagyunk képesek – utalt Dóra János, az FK Szeged játékos-edzője a delmagyar.hu-nak arra, hogy az FK éppen az őszi utolsó fordulóban, a Zsombó ellen szerezte meg első győzelmét.

- Nincs, aki felkarolja a társaságot, aki átlendítene bennünket a holtponton. Imre Zoltán és én is az ősz végén játékra jelentkeztünk. Remélem, mindenki átértékeli a helyzetet a szünet alatt, és magára vállalja a szerepet, mert van olyan karakterű játékosunk, aki képes lenne erre – tette hozzá Dóra János. A keretbeli változásokról elmondta, egyelőre nincs távozójuk és érkezőjük sem, és valószínűleg ez nem is lesz másképp a rajtig. - Szalai Dzsínó is azt mondta, azért nem cserélt, mert ha nyerünk, akkor azé a 11 emberé az érdem, aki a pályán volt, ha pedig kikapunk, akkor az a 11 javítsa ki, amit elrontott. Mi is így vagyunk vele, aki elrontotta az őszt, javítsa ki azt a tavasszal!

Hozzászólások:

Szavazás

Hány megyei csapat jut tovább a Magyar Kupa főtábláján?

Hat (4.9%)
Öt (0.0%)
Négy (2.9%)
Három (20.4%)
Kettő (21.4%)
Egy (18.4%)
Egy sem (32.0%)
Eredmények

A szavazás határideje lejárt. További szavazat leadása nem lehetséges!

Elérhetőségeink, Kapcsolat

csfoci [at] gmail [dot] com