csfoci.hu
Friss hírek:
2019. augusztus 21. (szerda)

Ötöt lőtt a SZEOL Algyőn

algyo-palya.jpg
Megsérült a szegediek próbázója.

A megyei I. osztály tavalyi bajnoka fogadta felkészülési mérkőzésen a SZEOL SC-t szombaton délelőtt: mindkét oldalon akadtak újoncok, a hazaiaknál éppen a SZEOL-tól érkezhet Bozóki Richárd, míg a kék-feketéknél az őszt az NB II-ben, a Tiszakécskénél töltött Kalmár Ferenc, a legutóbb a Csákvárban futballozó vásárhelyi származású Gajda Márkó, valamint a SZVSE-ben szereplő védő, Seres Bence lépett pályára.

A SZEOL a szünetig háromszor volt eredményes, viszont a félidő vége előtt Kalmár egy belépőt követően rosszul érkezett a kulcscsontjára, őt mentő szállította el a helyszínről. A fordulást követően 0-4 után Kovács Milán találatával szépítettek a hazaiak, de a végeredményt Tomisics állította be.

Az Algyő jövő szombaton az UTC-t fogadja hazai pályán szintén szombaton tízkor, míg a SZEOL SC szerdán 18 órakor ismét Algyőn lép pályára, akkor az NB III Keleti csoportjában érdekelt Füzesgyarmat ellen.

Felkészülési mérkőzésen:
Algyő SK - SZEOL SC 1-5 (0-3)
Algyő: Siska - Mészáros, Belanka, Pénzváltó, Varga, Lajkó, Hatvani, Sebők, Bozóki, Szil, Kiss R. Játszott még: Révész (kapus), Daróczi, Szélpál, Bozsóki, Kovács M., Tóth M. Játékos-edző: Sebők László.
SZEOL SC: Leindler - Kéri, Rácz, Gál, Grünvald, Forró, Ondrejó, Pócs, Beretka, Péter, Kalmár. Játszott még: Tóth Á. (kapus), Buzási, Seres, Gajág, Antman, Lévai, Kozics, Gajda, Horváth P., Tomisics, Makszimovics. Edző: Siha Zsolt.
Gól: Kovács M. ill. Kalmár, Péter, Ondrejó, Makszimovics (11-esből), Tomisics.

Hozzászólások:

Szavazás

Hány megyei csapat jut tovább a Magyar Kupa főtábláján?

Hat (4.9%)
Öt (0.0%)
Négy (2.9%)
Három (20.4%)
Kettő (21.4%)
Egy (18.4%)
Egy sem (32.0%)
Eredmények

A szavazás határideje lejárt. További szavazat leadása nem lehetséges!

Elérhetőségeink, Kapcsolat

csfoci [at] gmail [dot] com