csfoci.hu
Friss hírek:
2019. augusztus 21. (szerda)

Újra borsot törne az Algyő az őszi bajnok orra alá

algyo-csongrad-05.jpg
A címvédő újabb aranyra tör.

– Több pontot szerettünk volna szerezni, de összességében nem volt rossz félszezon – kezdte a delmagyar.hu-nak Sebők László, az Algyő játékos-edzője. – Olyan meccseken vesztettünk pontot, ahol többre számítottunk, Szentesen egy 90. perces büntetővel kaptunk ki, a Röszke pedig meglepett bennünket, ez a két meccs bosszant. A Tiszasziget elleni rangadót elveszítettük, de dolgozunk azon, hogy visszavágjunk – utalt az algyői tréner arra, hogy az utóbbi években az Algyő–Tiszasziget párosítást mindig a vendégcsapat nyeri, így Algyőn abban bíznak, ez a sorozat folytatódik tavasszal is, hiszen március 16-án Tiszaszigetre látogat a címvédő.

– Szeretnénk utolérni a Tiszaszigetet, ehhez pedig az ilyen bravúrok kellenek. Nem lesz könnyű dolgunk, ha sikerülne újra megnyernünk a bajnokságot, az nagyon nagy dolog lenne, de egyelőre egy összetartó csapat kialakítása a legfőbb cél. Sokat segít nekem Takács Zoltán, a visszajelzések alapján elégedettek velem a vezetők, de tanulnom kell még annak érdekében, hogy még jobbá tudjam csiszolni a csapatomat – mondta a kispadon az első félévét töltő Sebők László.

Az algyői tréner arról is beszélt, Kalapács Zoltán és Táncos Bence várhatóan elhagyja a csapatot, és az őszinél egy szűkebb kerettel szeretnének dolgozni a tavaszi idényben.

Hozzászólások:

Szavazás

Hány megyei csapat jut tovább a Magyar Kupa főtábláján?

Hat (4.9%)
Öt (0.0%)
Négy (2.9%)
Három (20.4%)
Kettő (21.4%)
Egy (18.4%)
Egy sem (32.0%)
Eredmények

A szavazás határideje lejárt. További szavazat leadása nem lehetséges!

Elérhetőségeink, Kapcsolat

csfoci [at] gmail [dot] com