csfoci.hu
Friss hírek:
2019. augusztus 21. (szerda)

Nyolc új játékos érkezett a Szent Mihályhoz

szent-mihaly-edzes-190209.jpg
Négy légiós és négy hazai futballistát igazoltak.

Vass Noémi, Görög Zsófia és Horváth Hanna neve ismerős lehet a szegedi szurkolóknak: Noémi féléves kitérőt követően tér vissza a Szent Mihályhoz, míg Görög Zsófia Szegeden folytatja tanulmányait, Horváth Hanna pedig a városból indult, és tér most vissza a női futsal NB I-ből. A magyar válogatottnál is számításba vett Boros Kingát a DVTK-től kölcsönözte ki a Szent Mihály.

A légiósok érkezéséről már portálunk is beszámolt: Sladan Micsics és a jamaikai válogatott Marlo Sweatmean mellett azonban két moldáv játékos is érkezett Szegedre. Eugenia Miron hétszer szerepelt hazája válogatottjában, a középpályás a románok elleni világbajnoki selejtezőn gólt is szerzett. Honfitársa, Nadea Vasilika is a Szent Mihály ajánlatát fogadta el, rá a védelemben számíthatnak a szegediek.

– Szeretnénk folyamatosan előrelépni. Az élvonalbeli tagságunk meghosszabbítása a cél, valamint szerettünk volna olyan keretet kialakítani, hogy a sérülések, eltiltások esetén se gyengüljön a csapat – mondta a delmagyar.hu-nak Hódi Mihály, a Szent Mihály edzője.

Hozzászólások:

Szavazás

Hány megyei csapat jut tovább a Magyar Kupa főtábláján?

Hat (4.9%)
Öt (0.0%)
Négy (2.9%)
Három (20.4%)
Kettő (21.4%)
Egy (18.4%)
Egy sem (32.0%)
Eredmények

A szavazás határideje lejárt. További szavazat leadása nem lehetséges!

Elérhetőségeink, Kapcsolat

csfoci [at] gmail [dot] com