csfoci.hu
Friss hírek:
2019. augusztus 21. (szerda)

Korábbi UEFA-kupa elődöntőssel ikszelt a Szeged-GA

szeged-ga-craiova.jpeg
Megvan a csapat első gólja Antalyában.

1983-ban UEFA Kupa elődöntőt játszott, most hozzánk hasonlóan a harmadosztályból szeretne feljebb kerülni a Szeged-Grosics Akadémia hétfői, törökországi ellenfele, a román Universitatea Craoiva - számol be a hétfői meccsről a Szeged-Grosics Akadémia honlapja.

A két együttes jó iramú csatáját akár több góllal nyerhette volna a Szeged-GA, a Craiova inkább a védekezésben jeleskedett. A szegediek egy kezezés után elmaradt büntetőt kértek számon - joggal - a litván játékvezetőn, de a 37. percben már ő sem tudott segíteni az egyetemistákon. Germán Tamás távoli bombájával szerezte meg a vezetést a Szeged-GA, majd a második félidőben hasonló koreográfia érvényesült, Joao Janeiro együttese szemre is tetszetős akciókat vezetett, a románok örülhettek, hogy csak egygólos hátrányban voltak. A litván bíró aztán újra belenyúlt a meccsbe, a 80. percben a Craiova egy erősen véleményes eset után egyenlített.

Felkészülési mérkőzésen

Szeged-Grosics Akadémia - Universitatea Craiova 1-1
Szeged-Grosics Akadémia: Szántai - Andorka, Zvara, Moga, Pászka, Tóth, Popin, Achim, Germán, Zabari, Orosz. Cserék: Alekszics, Máté, Manga, Horváth, Erdei, Farkas, Hegedűs, Cigan.

Joao Janeiro - Jobbak voltunk, de a győzelmet egyéni hibák miatt elszalasztottuk.

Hozzászólások:

Szavazás

Hány megyei csapat jut tovább a Magyar Kupa főtábláján?

Hat (4.9%)
Öt (0.0%)
Négy (2.9%)
Három (20.4%)
Kettő (21.4%)
Egy (18.4%)
Egy sem (32.0%)
Eredmények

A szavazás határideje lejárt. További szavazat leadása nem lehetséges!

Elérhetőségeink, Kapcsolat

csfoci [at] gmail [dot] com