csfoci.hu
Friss hírek:
2019. május 25. (szombat)

Egy tollvonással vége lett a HFC-elnök jogállásának

horvath-zoltan.jpg
Április 3-tól már nem dolgozik köztisztviselőként a polgármesteri hivatalban.

Megelőzendő a városi pletykák elindulását az alábbiakról szeretnék tájékoztatni mindenkit. A mai napon egy 15 éves történet ért véget, hiszen április 3-án megszűnik a köztisztviselői jogállásom a Hódmezővásárhelyi Polgármesteri Hivatalban - fogalmaz a Hódmezővásárhelyi FC elnöke, Horváth Zoltán a klub honlapján közzétett közleményben.

Mint mondja, választás elé állították, "hirtelen" összeférhetetlenné váltak a különböző civil szervezetekben betöltött tisztségei a köztisztviselői munkájával. - A választás számomra egyértelmű volt, nem fogom cserben hagyni egyik szervezetemet sem, különös tekintettel a Hódmezővásárhelyi Futball Clubra, mely fennállása talán legnehezebb helyzetében van. Az inkorrekt lett volna a kollégákkal, a sportolókkal és a szülőkkel szemben is. Sok gondolat kavarog még bennem, de ezeket most magamban tartom, mert senkit nem szeretnék megbántani és a támadások céltáblája sem kívánok lenni!

Horváth Zoltán azt is hozzátette, ezzel minden erejével arra tud koncentrálni, hogy segítse szeretett sportágát és egyesületét. - A végsőkig ki fogok tartani, bármeddig hajlandó vagyok elmenni, hogy megoldódjon ez a soha nem tapasztalt probléma. Ehhez kérem mindenki együttműködését - zárul a közlemény.

Hozzászólások:

Szavazás

Hány megyei csapat jut tovább a Magyar Kupa főtábláján?

Hat (4.9%)
Öt (0.0%)
Négy (2.9%)
Három (20.4%)
Kettő (21.4%)
Egy (18.4%)
Egy sem (32.0%)
Eredmények

A szavazás határideje lejárt. További szavazat leadása nem lehetséges!

Elérhetőségeink, Kapcsolat

csfoci [at] gmail [dot] com