csfoci.hu
Friss hírek:
2019. május 25. (szombat)

Több rangadót is hoz a megyeegy 19. köre

algyo-csongrad-16.jpg
Esélylatolgatás a 19. forduló meccsei elé.

Tiszasziget (1.) - Algyő (2.) - szombat, 15.00 (az ősszel: Algyő-Tiszasziget 1-2)

Nem csupán a forduló, hanem az egész idény egyik legnagyobb rangadóját rendezik szombaton délután, amely akár a bajnoki címet illetően is kiemelt fontossággal bírhat. Jobb formában talán a vendégek vannak, akik minden tavaszi meccsüket megnyerték, és az elmúlt öt bajnokit figyelembe véve minden lehetséges pontot begyűjtöttek - a Tiszasziget viszont a Kiskundorozsma ellen megbotlott, ráadásul hazai pályán. Ide kattintva olvashatja a két edző várakozását, a mérkőzésről pedig élő, szöveges közvetítéssel jelentkezünk!

Szentesi Kinizsi (8.) - Hódmezővásárhelyi FC II. (10.) - szombat, 15.00 (az ősszel: HFC II. - Szentes 3-2)

Aligha ilyen tavaszi kezdésről álmodtak mindkét csapatnál, a két együttes az eddig lejátszott hat meccsét összevetve csupán egy pontot szerzett, a HFC II. mindhárom meccsét elveszítette - igaz, játszott a Tiszaszigettel és az Algyővel is, de egyik bajnokesélyessel szemben sem tudott pontot szerezni hazai pályán. A Szentes nyerhetőbbnek tűnő meccseket veszített, így máris távolabb került a dobogó a Kurca-partiaktól. Két csalódott csapat csatájából nehéz megjósolni, ki kerülhet ki győztesen - aki viszont ezúttal is pont nélkül marad, az komoly krízisbe kerülhet!

Zsombó (13.) - Kiskundorozsma (7.) - szombat 15.00 (az ősszel: Kiskundorozsma-Zsombó 5-1)

Erre a párosításra viszont pozitív előjellel érkezhet mindkét csapat, főképp a vendégek: a Dorozsma ugyanis a Tiszasziget után a Szentest is elkapta idegenben, három tavaszi meccsén 9 pontot szerzett, és még nem kapott gólt. A Zsombó harmadik sikerét gyűjtötte be legutóbb, miután győzni tudott Székkutason, de ahhoz, hogy elkerüljön a veszélyes zónából, még több hasonló teljesítményre lenne szüksége. A Dorozsma megszilárdíthatná helyét a középmezőny első részében, ha folytatná remek szériáját.

Makó II. (12.) - Székkutas (14.) - szombat 15.00 (az ősszel: Székkutas-Makó II. 1-2)

Hullámzóan teljesítenek a makói fiatalok, mert az FK Szeged otthonában aratott győzelem után a Szőreg elleni döntetlen sem volt mondható rossz eredménynek, viszont a Röszke otthonában már nem sikerült pontot szerezni. Nagy gondban így sincsenek még a Maros-partiak, de ahhoz, hogy megmaradhasson viszonylagos nyugodtságuk, ezt a meccset be kellene húzniuk. A Székkutas egy hete súlyos vereségbe futott bele a Zsombó ellen, kérdéses, hogy reagál minderre az újonc, amely nagyon távol is kerülhet a középmezőny aljától, ha ezúttal is pont nélkül marad.

SZVSE (3.) - Szőreg (6.) - szombat 15.00 (az ősszel: Szőreg-SZVSE 0-0)

Három hely és két pont választja el egymástól a feleket - igazán érdekes összecsapás lehet ez a SZVSE-stadionban. A Vasutasok úgy tűnik, kezdenek magukra találni, azonban a télen tovább erősödő Szőreg ellen senki sem számíthat könnyű meccsre. Az eddigiek alapján nem lenne meglepő, ha a védelmek döntenék el a meccset.

Csongrád (9.) - FK Szeged (15.) - szombat 15.00 (az ősszel: FK Szeged-Csongrád 0-1)

Két meccset játszott eddig a Csongrád, és egyiken sem tudott pontot szerezni: a csapat így lépéshátrányba került a riválisokkal szemben. Most itt az esély a javításra a sereghajtó ellenében - ugyanakkor a továbbra is gödörben lévő FK-nál visszatért a klub korábbi edzője, Hüvös Gábor, aki ezen a találkozón ülhet ismételten a diszkoszvetősök kispadján, moután Dóra János lemondott posztjáról.

Bordány (5.) - UTC (11.) - vasárnap 15.00 (az ősszel: UTC-Bordány 0-4)

Eddigi két tavaszi idegenbeli meccséből nem jött ki jól az UTC, és most sem számíthat könnyed 90 percre a Bordány vendégeként. A homokhátiak legutóbb értékes három pontot szereztek Csongrádon, otthonukban pedig igen masszívan teljesítenek. Nagy kérdés, hogy a vendégek melyik arcukat mutatják!

Hozzászólások:

Szavazás

Hány megyei csapat jut tovább a Magyar Kupa főtábláján?

Hat (4.9%)
Öt (0.0%)
Négy (2.9%)
Három (20.4%)
Kettő (21.4%)
Egy (18.4%)
Egy sem (32.0%)
Eredmények

A szavazás határideje lejárt. További szavazat leadása nem lehetséges!

Elérhetőségeink, Kapcsolat

csfoci [at] gmail [dot] com