csfoci.hu
Friss hírek:
2019. május 25. (szombat)

Győztes folytatásban reménykednek az NB III-asok

dsc05717.jpg
Csak a Makó szerepel idegenben, nehéz dolga lesz a Maros-partiaknak.

Szeged-Grosics Akadémia - Rákosmente KSK

Jóformán hasonló meccs várhat a Szeged-Grosics Akadémiára vasárnap, mint amit az elmúlt fordulóban játszott: az persze már igen meglepő lenne, ha úgy is alakulna ez a meccs, mint a szekszárdi, ahol három alkalommal is a kapufát találta el csapat, viszont Szántai Levente hárított tizenegyese is renegeteg jelenthet még a későbbiekben. Most vasárnap nem lehet ott a társakkal Oláh Gergő, aki az ötödik sárgáját gyűjtötte be Szekszárdon.

- Egy újabb döntő vár ránk, ahol megmutathatjuk, milyen kemény munkát végeztünk - mondta a találkozó előtt Joao Janeiro, a Szeged-GA edzője.

SZEOL SC - Pécs

A két csapat általában parázs és izgalmas meccseket játszik egymással, a PMFC viszont most más célokért küzd, mint a szegediek. A kék-feketék eddig két döntetlent játszottak tavasszal, a Pécsnek pedig egy pont jutott az eddigi két találkozón, így mindkét együttes első tavaszi sikerére készül.

- Próbáljuk kijavítani a hibáinkat, megfejteni az okokat és visszatérni a helyes útra. Jó és fiatal csapattal játszunk vasárnap. Nem csak nálunk van probléma az eredményekkel, aránylag kevés a gól a ligában, és nincs is olyan csapat, amelyik mindkét meccsét megnyerte volna - mondta az eddigi eredmények kapcsán Siha Zsolt, a SZEOL SC edzője, aki Ondrejó Tamásra nem számíthat, és Grünvald Attila játéka is kérdéses.

Budapest Honvéd II. - Makó

A Makónak lesz talán a legnehezebb dolga a fordulóban, hiszen a Budapest Honvéd II. vendégei lesznek a Maros-partiak - múlt héten közel járt a győzelemhez a Makó, de végül csak egy pontot szerzett, a HFC győzelmének köszönhetően pedig így a tabella utolsó előtti helyére csúszott vissza a gárda.

- Figyelnünk kell a kontrákra, a Honvéd II.-t tehetséges fiatalok mellett az NB I-es csapatból érkező játékosok egészítik ki. Három ponttal szeretnénk hazatérni, hiszen a döntetlenek nem segítenek helyzetünkön. Jobban néztünk az Iváncsa elleni meccshez képest, a második félidei játékunk jól mutatott a SZEOL ellen, de most már győznünk kell - mondta Magyar György, a Makó játékos-edzője, aki a teljes keretére számíthat vasárnap.

Hódmezővásárhelyi FC - Paks II.

A Hódmezővásárhelyi FC első hazai sikerére hajt, erre pedig mutatkozik is esélye a sereghajtó Paks II. ellen - ráadásul ezzel az esetleges győzelemmel már a veszélyes helyek környékéről is ellépnének a kék-sárgák.

- Csalóka ellenfelünk helyzete, de a saját csapatommal foglalkozom. Rendben vagyunk, jól mozogtunk a héten. A győzelemmel nyugodtan készülhetnénk a későbbiekre, bár próbáljuk kizárni mindazt, ami a klub környékén történik, ezért is szeretnénk megszerezni első hazai sikerünket - fogalmazott Szűcs Róbert, a HFC edzője.

Hozzászólások:

Szavazás

Hány megyei csapat jut tovább a Magyar Kupa főtábláján?

Hat (4.9%)
Öt (0.0%)
Négy (2.9%)
Három (20.4%)
Kettő (21.4%)
Egy (18.4%)
Egy sem (32.0%)
Eredmények

A szavazás határideje lejárt. További szavazat leadása nem lehetséges!

Elérhetőségeink, Kapcsolat

csfoci [at] gmail [dot] com