csfoci.hu
Friss hírek:
2019. május 25. (szombat)

Idegenben a Szent Mihály

szentmihaly.jpg
Vasárnap idegenben lép pályára a Szent Mihály,  a szegedi lányok 13 órától a szombathelyi Haladás ellen küzdenek a pontszerzésért.


A Női NBI hétvégi fordulójában idegenben játszik a Szent Mihály. Szil Tündéék, Szombathelyre utaznak, vasárnap 13 órakor a Haladás Viktória ellen lépnek pályára. A Haladás negyedik a tabellán, a szegedi gárda hetedik. A szombathelyiek győztek az előző játékkörben, míg a Szent Mihály négy gólos vereséget szenvedett a tavaszi idény nyitómérkőzésén. Hódi Mihály vezetőedző a pénteki edzés után portálunknak elmondta, az ASTRA elleni mérkőzést kielemezték, gyakorlatilag majdnem minden mutatóban jobbak voltak ellenfelüknél, így futásmennyiségben, passzokban, csak rúgott gólokban nem. - Voltak csapatvédekezési problémáink, amit a héten átbeszéltünk, keddtől a Haladásra készülünk. Nem feltartott kézzel megyünk Szombathelyre - magyarázta a vezetőedző. Azt is megtudtuk, sok mindenen változtattak a héten, az edzésmunka mellett a csapat szerkezete is változott.
A gárda a bent maradásért küzd, edzőjük szerint a lányoknak meg kell szokniuk, hogy teher alatt játszanak. - Soha nem feltartott kézzel megyünk pályára, szeretnénk meglepetést okozni - mondta Hódi Mihály.

Sajnos sérültje van a csapatnak, egyik meghatározó játékosuk Zimányi Kovács Anikó vesekővel küzd, nem számíthat rá az edző, valamint Papp Dorina sem tud elutazni Szombathelyre.

Hozzászólások:

Szavazás

Hány megyei csapat jut tovább a Magyar Kupa főtábláján?

Hat (4.9%)
Öt (0.0%)
Négy (2.9%)
Három (20.4%)
Kettő (21.4%)
Egy (18.4%)
Egy sem (32.0%)
Eredmények

A szavazás határideje lejárt. További szavazat leadása nem lehetséges!

Elérhetőségeink, Kapcsolat

csfoci [at] gmail [dot] com