csfoci.hu
Friss hírek:
2019. szeptember 19. (csütörtök)

Megyei rangadót is hoz a húsvéti hétvége az NB III-ban

dsc05717.jpg
Az első az utolsóhoz utazik.

A 24. fordulót rendezik az NB III Közép csoportjából a húsvéti, hosszú hétvégén. A négy érintett megyei csapat közül kettő egymás ellen próbál meg saját helyzetén javítani, mg a Makóra és a SZEOL SC-re idegenbeli kihívások várnak.

Hódmezővásárhelyi FC - Szeged-Grosics Akadémia

Az utolsó fogadja az elsőt: ez általában egyértelmű kimenetelt ígér, és mindenképp esélyesként érkezhet Vásárhelyre a Szeged-GA, nem csupán azért, mert a tabella élén áll, hanem mert a HFC ebben a szezonban még nem tudott nyerni odahaza. Szűcs Róbert dolgát ráadásul továbbra sem könnyítik meg a sérülések, várhatóan ezen a hétvégén is több emberét lesz kénytelen nélkülözni a vásárhelyi szakmai stáb - miközben a Szeged-GA azért játszhat, hogy megőrizze helyét a táblázaton - ráadásul Farkas Márkék az elmúlt négy meccsüket egyaránt kapott gól nélkül nyerték meg, ez sem a hazaiak mellett szól vasárnapra.

Paksi FC II. - SZEOL SC

A menekülést komolyan gondolja a paksi második együttes, amelynek keretében legutóbb többek között Könyves Norbert és Simon András is helyett kapott - az atomvárosiak még a vonal alatt vannak, de ha osztályon felüli játékosokkal szerepelnek rendszeresen, ez alighanem változni fog. A SZEOL az utóbbi két fordulóban jó arcát mutatta, most viszont nehéz felkészülnie ellenfeléből - ám ahhoz, hogy megmaradjon a dobogón a kék-fekete gárda, mindenképp kellenének a pontok Paksról is.

Taksony - Makó FC

Talán az egyik utolsó lehetőségét ragadhatja meg a Makó Dunaharasztiban: a biztos bentmaradást jelentő 12. helyen álló Pécs jelenleg nyolccal több pontot jegyez, mint a hagymavárosiak, ám ez a hátralévő hét forduló alatt nem tűnik ledolgozhatatlannak, de tény, hogy nem is kevés. A Makónak mindenképp a védekezésén kellene javítania, hiszen utóbbi tíz találkozójából csak kétszer nem kapott gólt, ezeken pedig rögtön négy pontot szerzett: amikor azonban kapott gólt a gárda, az csak a SZEOL ellen jelentett egy pontot, ez pedig aligha fog beleférni a Taksony ellen.

Hozzászólások:

Szavazás

Jelenleg nincs aktuális szavazás.

Elérhetőségeink, Kapcsolat

csfoci [at] gmail [dot] com