csfoci.hu
Friss hírek:
2019. szeptember 19. (csütörtök)

A SZVSE nyerte a megyeegy szombati derbijét - fotók

algyo-szvse027kf.jpg
A szünet után a Vasutasok mindhárom pontot elvitték Algyőről.

Kiegyenlített első félidőt, és több algyői lehetőséget hozott az Algyő-SZVSE első félideje: azonban Sebők László és Hatvani István is kihagyta lehetőségét.

A második félidőben az Algyő a kapufát találta el, ekkor Fortuna is a vendégek kezét fogta - ráadásul a túloldalon nem sokkal később Végh Ariel szabadrúgásánal is szerencséje volt a SZVSE-nek, mert a megpattanó labda Siska kapujában kötött ki.

Ez megfogta a hazaiakat, a szegediek pedig tíz perccel a vége előtt lezárták a meccset: egy kipattanót Seres pofozott a kapuba, ezzel eldöntötte a meccset.

Az Algyő hátránya ezzel hét pontra nőtt a Tiszaszigettel szemben, a SZVSE pedig megerősítette a helyét a harmadik helyen.

Csongrád megyei I. osztály, 24. forduló

Algyő - SZVSE 0-2 (0-0)
Algyő, 200 néző. Vezette: Virág Barnabás (Vida, Soós)
Algyő: Siska - Sebők (Daróczi), Hatvani I., Pénzváltó, Szélpál, Mészáros Z., Szil (Tóth M.), Belanka, Bozsóki, Kovács M. (Molnár Sz.), Lajkó. Játékos-edző: Sebők László.
SZVSE: Miklós - Kormányos (Baka), Vastag, Pócs D., Csanádi I. (Seres), Hatvani J. (Szabó D.), Szilágyi, Csamangó, Végh, Péter (Albert), Fülöp. Játékos-edző: Kelemen Balázs.
Gól: Végh (74.), Seres (80.).

Sebők László: - Uraltuk az első félidőt, küzdöttünk, de a mai napon a SZVSE kezét Fortuna jobban fogta. Megyünk tovább, megpróbálunk jövő héten javítani.

Kelemen Balázs: - Rendkívül kiélezett mérkőzésen nagyon fontos 3 pontot szereztünk. Le a kalappal a csapatom előtt, ez férfi munka volt!

A meccsről készült galériánkat ide kattintva nézheti meg!

Hozzászólások:

Szavazás

Jelenleg nincs aktuális szavazás.

Elérhetőségeink, Kapcsolat

csfoci [at] gmail [dot] com