csfoci.hu
Friss hírek:
2019. augusztus 21. (szerda)

Előtérben a helyi fiatalok Szentesen

szentes-honved-mez-190610.jpg
Értékes relikviával is gazdagodott a klub.

- A minimális elvárásunkat teljesítettük - kezdte a klub Facebook-oldalának adott értékelését Némethy László, a Szentesi Kinizsi edzője, miután a Kurca-partiak nyolcadik helyen végeztek a megyei I. osztályban.

- A hatodik hely is elérhető lett volna. A bajnok ifjúsági csapatból fogunk felhozni játékosokat, az egyesület célja a továbbiakban is az, hogy hazai játékosok alkossák a Szentesi Kinizsi felnőtt csapatát. Erősödni fog a bajnokság, itt lesz egy Mórahalom, egy Hódmezővásárhely és a Makó, az első hat hely szinte borítékolható. A lényeg, hogy a szentesi srácokat építsük be a csapatunkba, de az biztos, hogy komoly munkára lesz szükség a következő szezonban a céljaink eléréséhez - nyilatkozott a szentesiek trénere.

A csapat kapott egy, a Budapest Honvéd Magyar Kupa döntőjében szereplő játékosai által aláírt kispesti mezt, amit Bozó Zoltán, a Budapest Honvéd új tulajdonosa ajánlotta fel a Szentes számára. Az ajándékot Gémes László vitte el az összejövetelre - a mez pedig különösen kedves volt a szentesi edző számára, hiszen Némethy László éppen a Honvédban játszotta élete első NB I-es mérkőzését.

- 19 évesen kerültem a Honvédhoz, ott játszottam első NB I-es mérkőzésemet. Életem nagy élménye volt, örülök, hogy a Honvédhoz lesz valami közünk - fogalmazott.

Hozzászólások:

Szavazás

Hány megyei csapat jut tovább a Magyar Kupa főtábláján?

Hat (4.9%)
Öt (0.0%)
Négy (2.9%)
Három (20.4%)
Kettő (21.4%)
Egy (18.4%)
Egy sem (32.0%)
Eredmények

A szavazás határideje lejárt. További szavazat leadása nem lehetséges!

Elérhetőségeink, Kapcsolat

csfoci [at] gmail [dot] com