csfoci.hu
Friss hírek:
2019. október 23. (szerda)

Simán győzött a Füzesgyarmat ellen a Szeged-Csanád GA

szeged-ga-fuzesgyarmat-190710.jpg
Fradi-legenda dédunokájával bővült a keret.

Szerdán az NB III Keleti csoportjában érdekelt Füzesgyarmat ellen folytatta felkészülését a Szeged-Csanád GA. 

Az első tíz perc végén Andorka szerzett vezetést a szegedieknek, majd a nyomás csak fokozódott - Cigan duplázta meg az előnyt.

A második játékrészre teljes sort cserélt Joao Janeiro, Erdei szerezte a Szeged-Csanád GA harmadik találatát, majd Balogh iratkozott fel a góllövők közé - a végeredményt a friss igazolás, Sóron állította be, 5-0.

Szeged-Csanád Grosics Akadémia - Füzesgyarmat 5-0 (2-0)

Szeged-Csanád GA: Alekszics - Manga, Tóth G., Zvara, Moga - Oláh, Bata, Bitó - Cigan, Germán, Andorka. Játszott még: Takács (kapus), Talabér, Horváth, Zabari, Varga, Erdei, ORosz, Popin, Szabó P., Sóron, Balogh.
Gól: Andorka, Cigan, Erdei, Balogh, Sóron.

Joao Janeiro: - Örülök az eredménynek és a mutatott játéknak is. Az is pozitív, hogy többen is betaláltak, nem csak az öt lőtt gól. Egyre közelebb kerülünk a kitűzött céljainkhoz, ami annak köszönhető, hogy a játékosok az edzésen és a meccseken is jól teljesítenek. (szeged-grosicsakademia.hu)

Közben újabb játékos érkezése vált hivatalossá: a klub leigazolt Kárász Krisztiánt.

Kárász Krisztiánnak a sport, a labdarúgás és a Fradi-szereret is a vérében van. Gyetvai László, Fradi legenda dédunokájaként hol máshol is kezdhette volna pályafutását, mint az FTC-nél.

Most a Szeged-Csanád Grosics Akadémiához igazolt.Már a francia élvonalban is járt próbajátékon és az NB III-ban a Ferencvárosi II. csapat kapitányaként szerepelt. A 23 éves sportoló jobbhátvédként is bevethető, erősségének a fejjátékát tartja és szívesen veszi ki részét a támadásokból is. Korábban a zöld-fehéreknél Liga-kupa döntőn már pályára léphetett és ég a bizonyítási vágytól. A Ceglédtől érkezett, ahol négy góljával, védőként a házi góllövő listán a második legeredményesebb gólvágó lett.

Hozzászólások:

Szavazás

Jelenleg nincs aktuális szavazás.

Elérhetőségeink, Kapcsolat

csfoci [at] gmail [dot] com