csfoci.hu
Friss hírek:
2019. december 05. (csütörtök)

Vereséggel folytatta a Szeged-Csanád GA

szeged-ga-fuzesgyarmat-190710.jpg
Kétszer is vezettek az Érd ellen, de mégis a vendégek nyertek.

Az NB III Nyugati csoportjában szereplő Érd ellen folytatta a felkészülését a Szeged-Csanád Grosics Akadémia szombaton délelőtt Gyulán.

Az első fél óra elteltével egy kapu előtti kavarodást követően a nemrég szerződtett Sóron Tibor bombázott a kapuba, amivel megszerezte a vezetést a Szeged-Csanád GA.

A szünetben sort cserélt Joao Janeiro, így a kapuba érkezett a próbajátékon lévő, az előző idényben a Kaposvárral az élvonalba jutó 20 éves kapus, Bonnyai Márk - akit viszont hamar mattoltak, miután egy beadást követően átfejelték fölötte a labdát. Nem sokkal később Erdei egy baloldali beadást követően kapásból lőtt a felső sarokba, így újból vezettek a szegediek - viszont a hajrában kétszer is betalált az Érd, a harmadik vendég gólra pedig már nem érkezett válasz hazai részről.

A Szeged-Csanád Grosics Akadémia legközelebb jövő szombaton gyakorol újra, amikor az NB II-ben szintén újonc Szolnok lesz az ellenfél, a mérkőzést 11 órától rendezik Gyulán.

Szeged-Csanád GA - Érd 2-3 (1-0)
Szeged-Csanád GA: Alekszics - Zabari, Talabér, Tóth G., Manga, Germán, Oláh G. Andorka, Sóron, Szabó P., Orosz.
Játszott még: Bonnyai (kapus), Kárász, Moga, Bitó, Zvara, Erdei, Cigan, Popin, Balogh G., Varga Sz., Bata. Edző: Joao Janeiro.
Szegedi gól: Sóron (33.), Erdei (56.).

Joao Janeiro: - Jó mérkőzést játszottunk, ami jól szolgálta a felkészülésünket. Több próbajátékos is szerepet kapott, hogy megmutassa értékét, ebben az időszakban kaptunk három gólt.

Hozzászólások:

Szavazás

Jelenleg nincs aktuális szavazás.

Elérhetőségeink, Kapcsolat

csfoci [at] gmail [dot] com