csfoci.hu
Friss hírek:
2019. december 05. (csütörtök)

Erősödhet a Makó

zambori-d-kte.jpg
NB-s rutin érkezhet a Maros partjára.

Magabiztosan nyerte legutóbbi edzőmeccsét a Makói FC a Tiszasziget ellen. A szombati találkozón több új arc is pályára lépett a hagymavárosi csapatban: a korábban megszerzett Buzási Péterhez csatlakozhat két korábbi csapattársa, Tomisics Stefan és Makszimovics Nikola is a SZEOL SC-től érkezhet Makóra, mindketten gólt is lőttek szombaton.

Tekintettel arra, hogy Weszelovszky Gábor a megyeegy címvédőjéhez, az Algyőhöz szerződött, kapusra is szüksége volt a csapatnak: ezt a gondot orvosolhatja a legutóbb a Bács megyei I. osztályban szereplő Kelebiában védett 22 éves kapus, Paunovics Márkó.

A védelem tengelyébe érkezhet Seres Bence, aki a SZVSE-től költözhet át Makóra, a 20 éves védő tavaly négy gólt is szerzett a megyei I. osztályban.

Ismerős lehet viszont a makói szurkolóknak Sirokmán Zoltán: a 20 éves, makói nevelésű labdarúgó tavaly szerződött az NB II-es Tiszakécskéhez, ám ott csupán kilenc meccsen kapott lehetőséget a másodosztályban. Szintén játszott már pályafutása korábbi szakaszában Makón Zámbori Dániel: a 25 éves bal oldali védő tavaly alapembernek számított a Kecskemétben, amelynek színeiben csupán egy meccset hagyott ki, azt is sárga lapos eltiltása miatt.

Hozzászólások:

Szavazás

Jelenleg nincs aktuális szavazás.

Elérhetőségeink, Kapcsolat

csfoci [at] gmail [dot] com