csfoci.hu
Friss hírek:
2020. február 17. (hétfő)

Vásárhelyi tehetség mutatkozott be a Vasasban

pic2-3936.jpg
Felkészülési meccsen kapott lehetőséget.

Vékony Viktor személyében a Kubala Akadémia U19-es együttesének csapatkapitánya is lehetőséget kapott Szanyó Károlytól az RKSK ellen 13-1-re megnyert felkészülési mérkőzésünkön. - számol be róla a Vasas honlapja.

Vékony Viktor pályafutása Hódmezővásárhelyről indult, négy évvel ez előtt, 2015 augusztusában szerződött az angyalföldi klubhoz.

- Nagyon gyorsan történt minden – kezdte Vékony Viktor a Vasas honlapjának. - A keddi edzésen Komódi László szólt, hogy Szanyó Károly szeretne megnézni az RKSK elleni edzőmérkőzésen, így a szerdai napot teljes egészében a felnőtt csapattal töltöttem. Reggel volt egy átmozgató edzés, majd videózás, közös ebéd, negyed háromkor pedig elindultunk a mérkőzés helyszínére. Mindenki nagyon rendes volt velem, már a bemelegítésnél úgy éreztem, mintha évek óta köztük játszanék.

- A második játékrészben léptem pályára, amit 8-0-ra megnyertünk. Szanyó Károly baloldali középső védőként számolt velem. Belülről úgy éreztem, sikerült felvennem a felnőtt foci ritmusát, bízom benne, hogy tudtam bizonyítani. Óriási élmény volt, hogy mögöttem Bogdán Ádám állt a kapuban, míg elől Torghelle Sándor rugdosta a gólokat. Amikor a meccs után a csapatbusszal visszatértünk a Fáy utcába, akkor tudatosodott bennem, hogy mi is történt velem ezen a napon. Természetesen szeretnénk belátható időn belül a Vasas felnőtt csapatához tartozni. Hatalmas motivációt jelent számomra, hogy a Vasasban sok fiatal is szerepel, ráadásul közülük többen a Kubala Akadémia növendékei voltak. Köszönöm Szanyó Károlynak a lehetőséget, valamint Komódi Lászlónak és Nagy Miklósnak, nélkülük ez biztosan nem sikerült volna.

Hozzászólások:

Szavazás

Jelenleg nincs aktuális szavazás.

Elérhetőségeink, Kapcsolat

csfoci [at] gmail [dot] com