csfoci.hu
Friss hírek:
2020. május 26. (kedd)

Mindig egységes a megjelenés

1.jpg
Barta Norberttel beszélgetett a csongradjb.hu.

– 2010-ben Buksi bácsi (Gera Imre) hatására vizsgáztam le, de nem egyedül, ugyanis az akkori kispályás csapatunkból 5-en is affinitást éreztünk aziránt, hogy elvégezzük a tanfolyamot. Azóta a mindennapjaim szerves része a „bíráskodás”. Így visszagondolva nagyon jó döntésnek bizonyult, hogy beadtam a derekam, rengeteg ismerőst, barátot és élményt szereztem ez idő alatt – elevenítette fel a csongradjb.hu-nak Barta Norbert a kezdeteket.

A hamarosan 33 éves, hódmezővásárhelyi születésű játékvezető legkevésbé szívesen a botrányos körülmények között véget ért Szentes-Csongrád mérkőzésre emlékszik, ahol asszisztensként tevékenykedett.

– Igazából egyik jött a másik után, és egyszer csak azon kaptam magam, hogy tele vagyok mezzel. Jelenleg 5 különböző színű mezem van. Természetesen a sportszárakból nem 1-1 darab áll rendelkezésemre, hanem 3-3 annak érdekében, hogy a mérkőzésen közreműködő kollégáimmal legalább egységes képet fessünk, ha már vezetni nem tudunk (nevet) – mondta annak kapcsán, hogy több mezt is saját költségén szerzett be annak érdekében, hogy minden mérkőzésen egységesen jelenjen meg a játékvezetői hármas.

Barta Norbert 18 éves kora óta hivatalos vadász is - a kedvenc csapata pedig a Ferencváros és a Real Madrid.

Hozzászólások:

Szavazás: Mi legyen a bajnokságok sorsa?

Töröljék az idei szezont, ne hirdessenek se bajnokot, se kiesőke (18.7%)
Várjunk néhány hetet, és folytassák innen a csapatok (32.8%)
Hirdessenek végeredményt a jelenlegi állás szerint (47.0%)
Más opció (1.6%)
Eredmények

A szavazás határideje lejárt. További szavazat leadása nem lehetséges!

Elérhetőségeink, Kapcsolat

csfoci [at] gmail [dot] com