csfoci.hu
Friss hírek:
2020. szeptember 27. (vasárnap)

Egy pont a szombati mérleg

c1af1d18-e600-4f7c-868d-b0570e880f5e.jpeg
Az eredményesség hiányzott.

A szombati nap második mérkőzésén is dominálni tudott Csongrád csapata, azonban a győzelem ezúttal is elmaradt: a Jász-Nagykunnal szembeni 0-0 így azt jelenti, hogy egy ponttal zárta a torna első napját Csongrád válogatottja.

Mindennek tükrében matematikai esély maradt a továbbjutásra, hiszen ahhoz, hogy továbblépjenek a csongrádi labdarúgók, a többi eredmény megfelelő alakulására is szükség van.

Jász-Nagykun-Szolnok - Csongrád 0-0
Csongrád: Weszelovszky - Mezei, Csamangó, Szilágyi, Szalma (Széll), Rutai, Koncz (Pócs D.), Tóth J., Rácz D. (Hatvani I.), Lipták, Ottlik (Pócs T.). Edző: Siha Zsolt.

Siha Zsolt: - Felemás érzéseink vannak, mert a mutatott játékra nem lehet panaszunk, az eredményességre viszont igen. Jász-Nagykun ellen is stabilak voltunk, de nem tudtunk nyerni, amit sajnálunk, mert a lehetőségeink is megvoltak a győzelemre.

A torna állása az első nap után:

1. Békés 6 pont
2. Bács-Kiskun 4 pont
3. Csongrád 1 pont (2-3)
4. Pest 1 (1-2)
5. Jász-Nagykun-Szolnok 1 (0-1)

Korábban írtuk:

Elveszítette az első mérkőzését Csongrád megye válogatottja a Füzesgyarmaton zajló selejtezőben a Megyei Amatőr válogatottak országos tornáján. 

A csongrádi csapat hamar kétgólos hátrányba került, ám hiába Szilágyi Norbert szépítése, Bács gyorsan visszaállította a kétgólos különbséget. Széll Kristóf ugyan visszahozta a reményeket, de pontot menteni már nem sikerült, így vereséggel kezdte a tornát a csapat. Csongrád megyére 18 órától Jász-Nagykun-Szolnok megye vár.

Csongrád megye - Bács-Kiskun megye 2-3 (0-2)
Füzesgyarmat, vezette: Szalai Zoltán (Barta, Krajcsovicz).
Csongrád: Garamvölgyi - Rádi, Zámbori, Pócs D., Pócs T., Szilágyi (Koncz), Széll K., Belanka, Hatvani, Gémes, Seres. Edző: Siha Zsolt.
Gólszerzők: Szilágyi (42.), Széll K. (52.), ill. Dostyicza (5., 18.), Szabó Zs. (46.).

Az első nap eredményei: Bács-Pest 0-0, Békés-Jász-Nagykun 1-0, Pest-Békés 1-2.

Hozzászólások:

Szavazás: Hány megyei csapat jut tovább a magyar kupában?

Öt (0.0%)
Négy (0.0%)
Három (15.4%)
Kettő (46.2%)
Egy (15.4%)
Nulla (23.1%)
Eredmények

A szavazás határideje lejárt. További szavazat leadása nem lehetséges!

Elérhetőségeink, Kapcsolat

csfoci [at] gmail [dot] com