csfoci.hu
Friss hírek:
2020. május 26. (kedd)

A címvédőt fogadja a kupában a Szeged-Csanád GA

bc5k7091.jpg
Kedden este jön az őszi idény utolsó hazai mérkőzése.

Újabb hétközi mérkőzés vár a Szeged-Csanád Grosics Akadémiára, amely ezúttal a Magyar Kupában lép pályára kedden 20 órától. A Mol Fehérvár FC ellen a tét a legjobb 16 közé kerülés, a továbbjutás egy mérkőzésen dől el - amennyiben nem hoz döntést a 90 perc, akkor hosszabbítás, majd büntetők döntenének a továbbjutásról, a mérkőzést pedig az M4 Sport is élőben közvetíti.

Ez lesz a Szeged-Csanád Grosics Akadémia utolsó mérkőzése a Szent Gellért Fórumban 2019-ben: a sorozat címvédője ellen nem számíthat könnyű meccsre Joao Janeiro csapata, már csak az igen sűrű menetrend, a sérültek, valamint az ellenfél játékereje miatt sem. A székesfehérvári csapat nemrég edzőt váltott, Marko Nikolicsot a korábbi Vidi-tréner, Joan Carillo váltotta, akinek vezetésével a hétvégén a Diósgyőr vendégeként tudott nyerni a Vidi.

– Számunkra mindig a soron következő az év meccse. Szeretnénk a lehető legtovább jutni a Magyar Kupában is. Nagyon pozitív dolog, hogy ilyen rövid idő alatt is eljutott az országban, hogy az ellenfél csapata is tudja, milyen hangulatra számíthat kedden. Nem a legjobbkor jön a kupamérkőzés, a keretünk több mint 40%-a nem áll rendelkezésre sérülés miatt. A jövőre is gondolnunk kell, azoknak is kell pihenő, akik ilyenkor pályára lépnek - nyilatkozta a klub honlapjának a találkozót megelőzően Joao Janeiro, a Szeged-Csanád GA vezetőedzője.

A Szeged-Csanád GA is győzelemmel melegített erre a meccsre, hiszen legutóbb szombaton idegenben győzte le a Vácot. Az esélyek persze a Vidi mellett szólnak, de egy mérkőzésen bármi megtörténhet.

A kedden 20 órakor kezdődő mérkőzésről élő eredménykövetővel jelentkezik a csfoci.hu!

Hozzászólások:

Szavazás: Mi legyen a bajnokságok sorsa?

Töröljék az idei szezont, ne hirdessenek se bajnokot, se kiesőke (18.7%)
Várjunk néhány hetet, és folytassák innen a csapatok (32.8%)
Hirdessenek végeredményt a jelenlegi állás szerint (47.0%)
Más opció (1.6%)
Eredmények

A szavazás határideje lejárt. További szavazat leadása nem lehetséges!

Elérhetőségeink, Kapcsolat

csfoci [at] gmail [dot] com