csfoci.hu
Friss hírek:
2020. május 26. (kedd)

ÉLŐ: a hosszabbításban nyert a Vidi Szegeden

szeged-ga-vs-dorog-191005.jpg
Tíz emberrel is jól tartotta magát a Szeged-Csanád GA.

Magyar Kupa, 8. forduló

Szeged-Csanád Grosics Akadémia - Mol Fehérvár FC 0-1 (0-0, 0-0) - hosszabbítás után
Szeged, Szent Gellért Fórum, vezeti: Csonka Bence (Buzás Balázs, Vígh-Tarsonyi Gergő).
Szeged-Csanád GA: Alekszics - Tóth G., Zvara, Gajdos (Andorka, 71.), Moga, Kárász (Pongrácz, 106.), Oláh G., Mohl, Deák, Kóródi (Sóron, 74.), Tóth M. (Cigan, 65.) Edző: Joao Janeiro.
Mol Fehérvár FC: Kovács D. - Rus, Elek, Petrjak, Musliu (Nego, 64.), Pátkai, Juhász, Pantics (Futács, 78.), Hangya, Milanov (Kovács I., 63.), Zsóri (Bambgboye, 95.). Edző: Joan Carillo.
Gól: Kárász (103., öngól).
Sárga lap: Moga (28.), Kóródi (58.), Pongrácz (113.), ill. Petrjak (112.).
Kiállítva: Moga (85.).

VÉGE - Ez a vége, a kupa címvédője egy öngóllal nyerni tud a Szent Gellért Fórumban, a nagyot küzdő Szeged-Csanád GA azonban így is minden elismerést megérdemel!

106.perc - Jön az utolsó 15 perc - ha csak nem sikerül egyenlíteni, hiszen az büntetőrúgásokat jelentene. Kárász helyett Pongrácz érkezik.

103.perc - Gól, vezet a Vidi! Egy játékvezetői labda után jöhetnek a vendégek, majd a második beadásba szerencsétlenül ér bele Kárász, aki a saját kapujába csúsztat - azt is hozzá kell tenni, hogy kettős emberhátrányban volt ekkor a Szeged-Csanád GA, mert Deákot ápolni kellett, így 8 mezőnyjátékossal volt fent a Szeged.

91.perc - Ezúttal sincs csere, kezdődik a ráadás. Ha gól is születik, akkor is lejátsszák a 2x15 percet.

JÖHET A HOSSZABBÍTÁS - Négy perces ráadás után is 0-0, azaz a szabályok értelmében kétszer 15 perces hosszabbítás következik!

86.perc - KIMARAD! KIMARAD! Futács lapos lövését fogja Alekszics, marad a 0-0!

85.perc - TIZENEGYES! ÉS PIROS LAP! Mogát látta szabálytalannak Csonka játékvezető Futáccsal szemben, a lerántásért ráadásul előkerül a sárga lap is, amiből Mogának már volt egy, így tíz emberre fogyatkozik a Szeged-Csanád GA!

83.perc - Ezek viszont most a Szeged percei: átlövés után Kárász lépne ki, csak egy picit veszi át hosszan, így Kovács fel tudja szedni. Kevesebb, mint tíz perc, és még mindig 0-0!

72.perc - Erősödő fehérvári fölény: előbb Zsóri ziccerben lőtte bele Alekszicsbe a labdát, majd egy szöglet utáni kipattanót belsővel lőtt rá egyből Pátkai, ami nem sokkal ment el a kapu fölött.

58.perc - Kóródi kap lapot lökésért - lassan eltelik az első negyed óra is, de érdemben nem változott a játék képe, a Szeged bátran és szervezetten futballozik.

46.perc - Nincs csere egyik oldalon sem, folytatódik a meccs.

Szünet - Hosszabbítás nélkül ér véget az első félidő: eddig remek, amit a Szeged-Csanád GA nyújt!

36.perc - Ebben több volt! Kárász csúsztatta meg a labdát, amivel Kóródi fordult kapura, de lapos lövését fogta Kovács.

25.perc - Rus jobb oldali beadására érkezett Petrjak, aki közelről már nem tudta eltenni a jól kimozduló Alekszics mellett.

23.perc - Egyelőre egy kapuralövés volt a meccsen: az pedig a Szeged-Csanád GA-hoz fűződik. A Vidinél többet van a labda, de ziccerig nem jutott a vendégcsapat a félidő feléig.

1.perc - Köszöntjük olvasóinkat, csípős hideg, de mégis sok-sok drukker a lelátón a 2019-es év utolsó Szent Gellért Fórumban esedékes mérkőzésén - amelyen ráadásul először látogat NB I-es csapat az új létesítménybe. A vendégek nem igazán tartalékolnak, Juhász, Milanov és Petrjak, vagy éppen a válogatottban is fontos gólokat szerző Pátkai is szerepet kap a Vidiben ma, a Szeged-Csanád GA-ban viszont sok a hiányzó.

Hozzászólások:

Szavazás: Mi legyen a bajnokságok sorsa?

Töröljék az idei szezont, ne hirdessenek se bajnokot, se kiesőke (18.7%)
Várjunk néhány hetet, és folytassák innen a csapatok (32.8%)
Hirdessenek végeredményt a jelenlegi állás szerint (47.0%)
Más opció (1.6%)
Eredmények

A szavazás határideje lejárt. További szavazat leadása nem lehetséges!

Elérhetőségeink, Kapcsolat

csfoci [at] gmail [dot] com