csfoci.hu
Friss hírek:
2020. augusztus 05. (szerda)

Legyőzték az oroszokat a futsalosok

futsal-vs-oroszok-191204.jpg
Szentes Bíró Tamás is pályára lépett.

A magyar és az orosz férfi futsalválogatott hétfőn remek meccset vívott egymással Veszprémben, a mieink kétszer is egyenlítettek a világ egyik legjobb csapata ellen, az oroszok azonban végül igazolták klasszisukat és 3-2-re megnyerték a találkozót. - írja az mlsz.hu.

A csapatban játszott a DEAC szegedi játékosa, Szentes Bíró Tamás.

– Játékban jobban tetszett a hétfői mérkőzés, de óriási küzdeni tudásunknak köszönhetően most sikerült bravúrt elérnünk. Az oroszok a mai meccsen jóval nagyobb energiákat mozgósítottak, már az elején szerették volna eldönteni a találkozót, emiatt kevesebb időnk, területünk és lehetőségünk volt a támadásokra. A védekezéssel végig elégedett voltam, de elsősorban a példás küzdőszellem miatt érdemlik meg a fiúk ezt a győzelmet. Büszke vagyok a csapatra, a vb-selejtezők után jó visszajelzés volt ez a találkozó, hogy a januári Eb-selejtezőKig ezen az úton kell tovább haladnunk – értékelt a mérkőzés után Turzó József szövetségi kapitány.

Magyarország-Oroszország 2-1 (1-0)
Magyarország: Alasztics Marcell - Rábl János, Dávid Richárd, Horváth Norbert, Komáromi Péter
Cserék: Sásdi Bálint, Dróth Zoltán, Nagy Imre, Hajmási Milán, Komáromi Péter, Tóth Attila, Tatai József, Szentes Bíró Tamás, Siska Gergő, Vas Ádám, Pál Patrik, Kártik Zsombor

Hozzászólások:

Szavazás

Hány pontot szerez a Szeged-Csanád GA az első három fordulóban? (Békéscsaba, Csákvár, Szentlőrinc)

Eredmények

24 óránként csak egy szavazat engedélyezett azonos IP címről!

A szavazás vége: 2020.08.07.

Elérhetőségeink, Kapcsolat

csfoci [at] gmail [dot] com