csfoci.hu
Friss hírek:
2020. augusztus 05. (szerda)

Jobb tavaszban bízik a megyeválogatott támadó

img-2588.jpg
Hatvani István lett az amatőr válogatott selejtezőtorna gólkirálya.

Ahogy arról beszámoltunk, kevésen múlt, hogy Csongrád megye jusson tovább a Megyei Amatőr válogatott országos selejtezőjének regionális fordulójából: a csongrádi csapat a nyeretlen szombatot követően vasárnap mindkét mérkőzését megnyerte, és csak egy ponttal maradt el Bács megye mögött.

- Az első napon senkinek sem jött ki a lépés, nekem is, és a többieknek is több helyzete is akadt, de ezt nem tudtuk kihasználni mondjuk úgy, mint Bács megye ellenünk. Vasárnap már teljesen más volt, sokkal jobban ment a játék - összegzett Hatvani István, aki hozzátette: nem érzi, hogy az összeszokottság döntött volna, mert mindenki ismerte egymást a kerettagok közül - más kérdés, hogy szerencséjük sem akadt az első nap. - A szakmai stáb próbált mindenkinek játéklehetőséget is biztosítani, ez is fontos volt - jegyezte meg.

A torna gólkirálya az algyői támadó lett, aki mesterhármast szerzett a Békés megye ellen megnyert 4-1-es meccsen - a megyei I. osztályban az ősz során ötször talált be.

- Ez a félév most nem jött össze úgy az Algyőben, de általában a tavaszom jobb szokott lenni. Ugyanez igaz a csapatomra is, biztos vagyok benne, hogy jobban szerepelünk majd a tavasszal. Várható volt, hogy sokkal nehezebb lesz az idei szezon. Teljesen más a játékstílus, amit idén játszunk, de idő kell, hogy megtanuljunk, amit Podonyi Norbert szeretne megvalósítani nálunk.

Az Algyő csatára a felkészülés kezdetéig több teremtornán vesz részt, ám mint fogalmazott, az is pihenésnek számít az őszi idényt követően.

Hozzászólások:

Szavazás

Hány pontot szerez a Szeged-Csanád GA az első három fordulóban? (Békéscsaba, Csákvár, Szentlőrinc)

Eredmények

24 óránként csak egy szavazat engedélyezett azonos IP címről!

A szavazás vége: 2020.08.07.

Elérhetőségeink, Kapcsolat

csfoci [at] gmail [dot] com