csfoci.hu
Friss hírek:
2020. május 26. (kedd)

Debütált a Honvédban Török Kevin

20200113-to-ro-kkevin0113.jpg
A török csapat elleni felkészülési meccsen játszott a felnőttek között.

A török Gaziantep ellen játszott felkészülési mérkőzést a Budapest Honvéd együttese, amelyben először léphetett pályára Török Kevin: a fiatal szegedi labdarúgó a 82. percben, csereként állhatott be a felnőtt csapatban.

– Izgultam, hiszen ez volt az első mérkőzésem, de úgy érzem, jól szálltam be, amit kértek tőlem, azt megcsináltam. Azt mondta a mester, hogy egyszerűen, nyugodtan, játsszak, ne féljek, ha pedig esetleg hibázom, lépjek túl rajta – kezdte a Honvéd honlapjának a 17. születésnapját február 17-én ünneplő Török Kevin. – Fizikailag erősebbek a felnőttek és gyorsabb is a játék tempója, de nagyon jól éreztem magam a pályán. Óriási lehetőség, hogy 16 évesen itt edzhetek, bevallom, nem is gondoltam, hogy már az első meccsen számít rám a vezetőedző. Nagy öröm volt számomra, amikor magához hívott és mondta, hogy hamarosan beállok – tette hozzá.

– Védekező középpályásként játszottam most, azt a posztot szeretem jobban, de belső védőt is tudok játszani, a korosztályos válogatottban például ott számítanak rám, azt mondták, biztos pont vagyok, bíznak bennem és ezért is lettem belső védő – folytatta Török Kevin, aki az U17-es bajnokságban 4, az U19-es sorozatban pedig 11 bajnokin lépett pályára, míg a Monor elleni Magyar Kupa-mérkőzésen már a felnőttcsapat kispadján foglalhatott helyet. – Ez a harmadik évem a Magyar Futball Akadémián, a középiskolát már itt kezdtem. Korábban Szegeden, a SZEAC-ban futballoztam, nagy ugrás volt Kispestre költözni. Az első év volt igazából nehéz, honvágyam volt, utána azonban megszoktam mindent, teszem a dolgom, szeretem, amit csinálok és jól érzem magam a Honvédnál. Remélem, még sokáig itt lehetek!”

Hozzászólások:

Szavazás: Mi legyen a bajnokságok sorsa?

Töröljék az idei szezont, ne hirdessenek se bajnokot, se kiesőke (18.7%)
Várjunk néhány hetet, és folytassák innen a csapatok (32.8%)
Hirdessenek végeredményt a jelenlegi állás szerint (47.0%)
Más opció (1.6%)
Eredmények

A szavazás határideje lejárt. További szavazat leadása nem lehetséges!

Elérhetőségeink, Kapcsolat

csfoci [at] gmail [dot] com