csfoci.hu
Friss hírek:
2020. augusztus 05. (szerda)

Vereséggel folytatta a Szeged-Csanád GA

szeged-zwickau.jpg
Az NDK első bajnokától kaptak ki.

Kelet-Németország első bajnokával, az FSV Zwickauval játszotta következő felkészülési mérkőzését Törökországban a Szeged-Csanád Grosics Akadémia. A német harmadosztályban szereplő csapat jövő héten már bajnokit játszik, így előrébb járt a felkészülésben.

Az első fél óra alatt két ziccert is értékesítettek a németek - ez pedig el is döntötte a meccset.

Az NB II-es együttes szerdán 14 órától a korábbi román bajnok Astra Giurgui ellen folytatja a törökországi felkészülését.

Felkészülési mérkőzésen:
Zwickau–Szeged-Csanád Grosics Akadémia 2–0

– Az első mérkőzéshez képest még jobb volt a csapat hozzáállása Egyénileg lehetne különbségeket tenni, de most a németek ellen sokkal jobb beállítottsággal futballoztunk. Az ellenfél erősebb volt, mint az első, a norvég Raufoss, de hét, nyolc lehetőséget így is kidolgoztunk. Az ellenfelünk pedig három tiszta helyzetből kétszer betalált, a harmadik alkalomnál pedig Takács János védett hatalmasat. A két félidőben ezúttal is két különböző csapattal léptünk pályára, és az első meccshez képest is változtattunk a sorok összetételén. Így nem ugyanazok játszottak együtt, mint korábban, de ez alapvető, hiszen mindenkinek szeretnék sok lehetőséget adni. Szeretjük ezt a fajta rotációt, mert így építjük be a fiatalokat és az újoncokat is. A második játékrészben például öt fiatal kapott lehetőséget, ám csak így lehet fejlődni. Tudatos volt az erős ellenfél választása, és a következő kettő még erősebb lesz. Ezekből a találkozókból tanulva, tapasztalatokkal gazdagabban mehetünk majd haza – mondta Joao Janeiro, a Szeged-Csanád GA vezetőedzője

Hozzászólások:

Szavazás

Hány pontot szerez a Szeged-Csanád GA az első három fordulóban? (Békéscsaba, Csákvár, Szentlőrinc)

Eredmények

24 óránként csak egy szavazat engedélyezett azonos IP címről!

A szavazás vége: 2020.08.07.

Elérhetőségeink, Kapcsolat

csfoci [at] gmail [dot] com