csfoci.hu
Friss hírek:
2020. március 30. (hétfő)

A dobogóshoz utazik a Szeged-Csanád GA

c7d90b7e-b9ea-4fb1-8cd9-81218ffaf9f6.jpeg
Remek formában lévő csapat vendégei lesznek.

Idegenbeli mérkőzéssel folytatja szereplését a Szeged-Csanád Grosics Akadémia az NB II-ben: Germán Tamásék ezúttal a legutóbbi győzelmével a dobogó harmadik fokára fellépett Siófok vendégei lesznek.

A Siófok remek heteket tudhat maga mögött, az elmúlt két fordulóban egyaránt idegenben győzte le a két győri csapatot, az ETO-t és a Gyirmótot is vendégként tudta legyőzni - sőt, az utóbbi öt meccsén veretlen maradt, az MTK elleni idegenbeli vereség óta csak egy meccsét nem nyerte meg a gárda. 

Komoly veszteség érte azonban a csapatot, hiszen a hét közben kissé váratlanul bejelentette visszavonulását a gárda rutinos játékosa, Magasföldi József. A 35 éves középpályás ebben a szezonban hat góllal segítette a csapatát, ám a hírek szerint a jövőben a Puskás Akadémia edzői stábjában dolgozik majd, az aktív játékkal pedig felhagyott. 

Nem lesz tehát egyszerű dolga Joao Janeiro csapatának, amely eddig két idegenbeli győzelmet tudhat magáénak: viszont az utóbbi három bajnoki mérkőzésén egyaránt gól nélkül maradt. Jó hír viszont, hogy visszatérhet Oláh Gergő és Tóth Gábor, hiszen mindkettejüknek lejárt az egymeccses eltiltásuk. 

A vasárnap 14 órakor kezdődő mérkőzésről a csfoci.hu élő, szöveges közvetítéssel jelentkezik! Hír még a csapat háza tájáról, hogy a követező fordulóban, az ETO FC Győr elleni idegenbeli meccset képernyőre tűzi az M4 Sport, így február 23-án, 12.30-tól tévés meccset játszik a csapat a Rába-partján.

Hozzászólások:

Szavazás: Mi legyen a bajnokságok sorsa?

Eredmények

24 óránként csak egy szavazat engedélyezett azonos IP címről!

Elérhetőségeink, Kapcsolat

csfoci [at] gmail [dot] com