csfoci.hu
Friss hírek:
2020. augusztus 05. (szerda)

Ólomlábakon mozgott a Makó

mako-csapatkep.jpg
A frisebb Mezőhegyes így nyerni tudott a Maros partján.

A Békés megyei I. osztályban szereplő Mezőhegyes ellen folytatta felkészülését a Makói FC. A hagymavárosiak ezúttal jóval tompábban és lassabban futballoztak, mint a szerdai, Csermő elleni összecsapáson - ráadásul a Mezőhegyes két védelmi hibát kihasználva kétgólos előnyre tett szert a szünetre.

A fordulás után valamelyest feljavult a Makó, de helyzeteket csak a hajrára tudott kialakítani a gárda, amely ugyan az egész találkozón többet birtokolta a labdát, de a hatékonyabban futballozó és jól védekező Mezőhegyes koncentrált futballal nyerni tudott Makón.

Széll Kristófék legközelebb jövő szerdán a Méhkeréket fogadják.

Makói FC - Mezőhegyes 0-2 (0-2)
Makó: Garamvölgyi - Rakoczai, Sirokmán, Gilinger, Kasuba, Lipták, Tóth T., Széll K., Gémes, Babolek, Molnár J. Játszott még: Füstös K. (kapus), Veress Á., Patai B., Bánóczki, Varga R., Mezei E., Vajna M. Edző: Méhes Tibor.

Méhes Tibor: - Rendkívül tompán és fáradtan játszottunk, szerdán egy egészen másik arcunkat mutattuk. Ez teljesen természetes, hogy így megzuhantunk, most járunk a felkészülés mélypontján. Innen kell felrángatni a csapatot, a játék és az eredmény nem pozitív, de az eddigi felkészülésünk jól sikerült, hiszen körülbelül erre az időszakra vártuk a mélységet, még ha nem is ennyire mélyet.

Hozzászólások:

Szavazás

Hány pontot szerez a Szeged-Csanád GA az első három fordulóban? (Békéscsaba, Csákvár, Szentlőrinc)

Eredmények

24 óránként csak egy szavazat engedélyezett azonos IP címről!

A szavazás vége: 2020.08.07.

Elérhetőségeink, Kapcsolat

csfoci [at] gmail [dot] com