csfoci.hu
Friss hírek:
2020. augusztus 05. (szerda)

Hogy záruljon az idei szezon?

kep-2.jpg
Néhány forgatókönyv a bajnokságok befejezésére.

Hétfőn az MLSZ bejelentette, hogy a versenyrendszerébe tartozó összes bajnokságot felfüggeszti, így megállt az élet a Csongrád megyei pályákon is. A továbbiakban igyekszünk néhány lehetséges lezárási tervet megosztani.

Az egyik opció lehet a szezon befejezését illetően, ha törlik az idei évet: több más sportszövetség is így döntött, nem hirdetnek sem bajnokot, sem kiesőt, egyszerűen befejezettnek nyilvánítják az idei évet - kérdéses persze, hogy ez milyen vonatkozásokat hoz maga után a következő évet illetően.

Reméljük, a járvány minél hamarabb lecseng, optimistább forgatókönyv lehet erre az esetre, ha néhány hét után tulajdonképpen onnan folytatják a csapatok, ahol abbahagyták - mivel a nyári Eb-t már elhalasztották, így igazából nem kell sietni egyik bajnoksággal sem.

Végeredményt hirdethetnek a jelenlegi állással is, abban az esetben, ha nem csillapodna a koronavírus: ez esetben a jelenlegi elsők lehetnének a bajnokok - kérdés persze, hogy egy csonka bajnokság esetében mennyire lenne igazságos bajnokot hirdetni.

Szavazzon, mondja el véleményét az ügyben az oldal alján található szavazás segítségével - Ön szerint mi lenne a legjobb befejezés a szezont illetően?

 

Hozzászólások:

Szavazás

Hány pontot szerez a Szeged-Csanád GA az első három fordulóban? (Békéscsaba, Csákvár, Szentlőrinc)

Eredmények

24 óránként csak egy szavazat engedélyezett azonos IP címről!

A szavazás vége: 2020.08.07.

Elérhetőségeink, Kapcsolat

csfoci [at] gmail [dot] com