csfoci.hu
Friss hírek:
2020. május 26. (kedd)

Szegeden maradt a Szeged-Csanád GA edzője

jj.jpg
Joao Janeiro sok időt tölt a kislányával, és adatokat elemez.

- Szegeden tartózkodom, betartva a karantén szabályait. Nem utaztam Portugáliába, mivel hetente kell megterveznem az egyéni edzésmunkát és nyomon kell követnem a játékosokkal történő eseményeket. Sok időt töltök az edzések elemzésére és az adatok beépítésére. Ez most egy olyan helyzet, amilyen még nem volt korábban és szeretnénk a lehető legtöbbet kihozni belőle. Az a tény, hogy nincs hivatalos dátum a bajnokság újra indulására, még nehezebbé teszi ezt. Most a legfontosabb a játékosok, a stáb és a civilek, vagyis mindenkinek az egészségének a megőrzése. A fennmaradó időben a feleségemmel megpróbálunk olyan környezetet teremteni a kislányunknak, mint amilyen az óvodában volt és persze sokat játszunk is vele - mondta a klub honlapjának adott interjújában Joao Janeiro, a Szeged-Csanád Grosics Akadémia portugál vezetőedzője.

Hozzátette, statisztikai adatok alapján vizsgálja a játékosait, hogy miben fejlődhetnének, így a kerettagok személyre szabott videó elemzéseket és adatokat kapnak.

- A legfontosabb az egészség, a közegészség megőrzése. Jelenleg a legértékesebb azoknak a munkája, akik az egészségügyben (orvosok, ápolók), a boltokban, a patikákban és a szolgáltatásokban dolgoznak, mint a szemételszállítók, vagy az elsődleges szükségleteket kielégítő árukat szállító teherautók sofőrjeinek munkája. Ez most egy ébresztő mindenkinek, tehát legjobb forgatókönyv az, ha a világ megtalálja a rendjét, ez most a legfontosabb - nyilatkozta a portugál szakember.

Joao Janeiro arról is beszélt, most több időt tölthet a családjával, viszont aggódik a Portugáliában élő rokonaiért, mert többen közülük a veszélyeztetett korcsoportba tartoznak.

- ok közös dolgot csinálhatunk most a lányommal, például festegetünk, amit mindketten szeretünk. A hét minden napján, 24 órában együtt vagyunk, így a társadalom minden tagjának tartogat újdonságokat ez az időszak. Egymást segítjük abban, hogy minél kreatívabban töltsük el az időt, aminek nagy részében a négy fal között vagyunk. Ebben a helyzetben mindenkinek jobban kell tisztelnie a másikat. Említettem már néhány olyan szakmát, amelyek frontvonalban vannak, hogy segítsenek mindenkinek átvészelni ezt a járványt. Több szolidaritásra van szükség és jobban kell tisztelnünk a természetet is, valamint meg kell határoznunk és értenünk, hogy mi az, ami igazán fontos. Mindannyiunknak azt kívánom itt, Szegeden, az országban és a világon, hogy maradjunk egységesek és tartsuk tiszteletben a kormányok szabályait és segítsünk egymásnak. Mindenki maradjon biztonságban!

Joao Janeiro felajánlotta segítségét a Szeged-Csanád GA szurkolójának, Dávid Szaniszlának, így a tréner a bevásárlásban segítene a törzsszurkolónak.

Hozzászólások:

Szavazás: Mi legyen a bajnokságok sorsa?

Töröljék az idei szezont, ne hirdessenek se bajnokot, se kiesőke (18.7%)
Várjunk néhány hetet, és folytassák innen a csapatok (32.8%)
Hirdessenek végeredményt a jelenlegi állás szerint (47.0%)
Más opció (1.6%)
Eredmények

A szavazás határideje lejárt. További szavazat leadása nem lehetséges!

Elérhetőségeink, Kapcsolat

csfoci [at] gmail [dot] com