csfoci.hu
Friss hírek:
2020. május 26. (kedd)

Távozik a St. Mihálytól Herczeg Andrea

st-mihaly-herczeg-andy.jpg
Közös megegyezéssel bontottak szerződést.

Közös megegyezéssel szerződést bontott a St. Mihály és Herczeg Andrea: a tavaly nyáron érkezett labdarúgó ugyanis a koronavírus-járvány miatt szeretett volna hazamenni Erdélybe, és mivel egyelőre a bajnokság folytatása és a vírus jövője is képlékeny, a felek közös megegyezéssel szerződést bontottak.

Bereczki Ibolya, a klub elnöke portálunknak elmondta, abszolút békességben búcsúztak el játékosuktól, egyben sajnálják, hogy így alakult a helyzet.

- Sajnos a Szegeden lévő kalandomnak is egy előreláthatatlan helyzet vetett véget hamarabb mint gondoltam volna, és egyetlen dolog amit tenni tudtam, az az elfogadás. Azonban mindez ellenére, számomra ez az időszak tanulságos volt, de ugyanakkor számos szép emlékkel és csodás embereket megismerve fogok visszagondolni a Szegeden töltött napjaimra és a St. Mihály Futball Club csapatánál való tartozkodásom alatt. Ezúton szeretném megköszönni amit értem tettek, amit nekem nyújtottak és egy szóval mindent. Sok sikert kívánok a csapatnak, ne adják fel és harcoljanak minden ellenére, mert a csapatmunka gyümölcse is édes. - írta közösségi oldalán búcsúzásépp a nemrég a román válogatottban is meghívót kapott Herczeg Andrea.

Hozzászólások:

Szavazás: Mi legyen a bajnokságok sorsa?

Töröljék az idei szezont, ne hirdessenek se bajnokot, se kiesőke (18.7%)
Várjunk néhány hetet, és folytassák innen a csapatok (32.8%)
Hirdessenek végeredményt a jelenlegi állás szerint (47.0%)
Más opció (1.6%)
Eredmények

A szavazás határideje lejárt. További szavazat leadása nem lehetséges!

Elérhetőségeink, Kapcsolat

csfoci [at] gmail [dot] com