csfoci.hu
Friss hírek:
2020. augusztus 05. (szerda)

Visszatért Makóra a rutinos játékos

morahalom-kozarmisleny13-gs.jpg
Öt év után ismét a Maros-partján futballozik a Mórahalomtól távozó Magyar György.

Azok után, hogy Halász Krisztián és Puskás Csaba mellett Magyar György szolgálataira sem számítanak a tavasszal a Mórahalomnál, mindhárom rutinos futballista megtalálta új csapatát. Ahogy arról már beszámoltunk, Puskás Csaba a megyeegyes SZVSE-nél folytatja, Halász Krisztián a Kiskundorozsma kapuját őrizheti az idény második felétől, Magyar György pedig korábbi állomására, a szintén az NB III Közép csoportjában szereplő Makóhoz tért vissza.

- Nem volt szép dolog, és egyben megmagyarázhatatlan, ahogyan elváltank tőlünk. Nem adtak számunkra választási lehetőséget, nyeltünk egy nagyot, és megyünk tovább. A csapat tagjaitól nem is tudtam elköszönni. Sajnos azt sem mondhatom, hogy sok sikert kívánok a továbbiakban immáron volt csapatomnak, mert nem minden kerettag viselkedett korrekt módon - tekintett vissza az elválásra a 38 éves játékos, aki a homokhátiaknál a játékos-edző posztot is betöltötte, a Makóban azonban "csak" mint futballista szerepel, a szakmai irányítás továbbra is Méhes Tibor kezében marad.

A rutinos játékos úgy tervezi, a sérült derekával márciusig külön edz, majd fokozatosan száll be a munkába, és reményei szerint március végén, vagy áprilisban már a pályán is segítheti a hagymavárosiakat - így akár pályára is léphet a május ötödikén esedékes Makó-Mórahalom mérkőzésen. - Az elmúlt évek rendre kihívással teltek számomra, és ez most sem lesz másképp. Megpróbáltuk benntartani a Mórahalmot az NB III-ban anno, de ez nem jött össze a létszámszűkítés miatt, majd folyamatosan a bajnoki címért küzdhettünk, a feljutást követően pedig ismét a bennmaradás volt a célunk. Úgy látszik, karrierem végére nekem ez jutott, de nem is bánom, hogy nem a langyos vízben kell evickélnem - tette hozzá Magyar György.

- Átfutott persze a fejemben, de én ha abba is akarom hagyni, akkor azt nem úgy szeretném, hogy egy klub, vagy egy döntés miatt tegyem azt meg. Szeretném én eldönteni, hogy mikor fejezem be a pályafutásomat. A futball mellett elképzelhető, hogy a SZEOL-ban utánpótlás-edzőként is dolgozhatok a jövőben, és ott van a kisfiam is, aki szintén futballozik, vele is többet szeretnék foglalkozni - tért ki arra a kérdésre Magyar György, gondolt-e arra, hogy befejezze karrierjét, majd megjegyezte: kellemes és jó érzés volt visszatérnie Makóra, amellyel mindenképp meg szeretnék hosszabbítani harmadosztályú tagságukat. Ehhez meglátása szerint az első négy meccsen 7-8 pontot mindenképpen szerezniük kell.

Hozzászólások:

Szavazás

Hány pontot szerez a Szeged-Csanád GA az első három fordulóban? (Békéscsaba, Csákvár, Szentlőrinc)

Eredmények

24 óránként csak egy szavazat engedélyezett azonos IP címről!

A szavazás vége: 2020.08.07.

Elérhetőségeink, Kapcsolat

csfoci [at] gmail [dot] com