csfoci.hu
Friss hírek:
2020. szeptember 23. (szerda)

Új edző Mórahalmon

morahalom-ulles.jpg
Tíz játékost is igazoltak.

Távozott a Mórahalomtól az eddigi vezetőedző: Hevesi Tibor helyét Hódi Mihály vette át a homokháti csapatál, aki legutóbb a női labdarúgó NB I.-ben szereplő St. Mihályt irányította. Munkáját kapusedzőként Vasuth László, technikai és scout vezetőként Kiss Balázs segíti.

– Célunk, hogy az élmezőnyhöz tartozzunk és szeretnénk az első hat hely valamelyikére odaérni a bajnokság végén. Az érkező szakemberek az utánpótlás munkáját is segítik, elsődleges célunk, hogy a stabil megyeegyes felnőtt csapat alatt szintén stabil utánpótlás szerepeljen, minél több gyereknek lehetőséget biztosítva a labdarúgásban – nyilatkozta a delmagyar.hu-nak Majó Ádám, a Mórahalom VSE szakmai igazgatója. Ami a keretbeli változásokat illeti, Szabadi Norbert, Hevesi Milán, Babarczi Márk és Savanya Máté áll a távozók oldalán, ők mindannyian az Ásotthalomban futballoznak tovább, valamint Szűcs Dávid visszatért a Bordányhoz.

Ami az érkezőket illeti: Tóth Martin Algyőről, Kemenczés János Kerekegyházáról, Budai Bálint a Bordányból, Papp Dominik az SZVSE-től, Koncsok Ervin Bácsalmásról igazol a mórahalmiakhoz. A homokháti csapatban tér vissza a megyei futballba Nagypál Patrik, aki eddig a Győr-Moson-Sopron megyei Bőnyben játszott, valamint a Szeged-Csanád Grosics Akadémia utánpótlásából négy fiatal, Friebert Viktor, Suhajda Merlin, Angeli Tamás és Vincze Viktor csatlakozik a csapathoz.

Mórahalmon a továbbiakban szeretnének minél több helyi, vagy homokhátságból kikerült játékosra építeni, úgy az utánpótlásban, mint a felnőtt csapatban is

Hozzászólások:

Szavazás: Hány megyei csapat jut tovább a magyar kupában?

Öt (0.0%)
Négy (0.0%)
Három (15.4%)
Kettő (46.2%)
Egy (15.4%)
Nulla (23.1%)
Eredmények

A szavazás határideje lejárt. További szavazat leadása nem lehetséges!

Elérhetőségeink, Kapcsolat

csfoci [at] gmail [dot] com