csfoci.hu
Friss hírek:
2020. szeptember 23. (szerda)

Türelmesen építkezik a Szeged-Csanád GA

szuk.jpg
Szükségük lesz a szurkolók segítségére is.

 Sajtótájékoztatót tartott a vasárnapi bajnoki rajt előtt a Szeged-Csanád Grosics Akadémia: a szegediekre kezdésként az egyik leginkább várt bajnoki, a Békéscsaba elleni bajnoki mérkőzés vár vasárnap 19 órától.
 
A csapat vezetőedzője, Dobos Barna elmondta, ahhoz, hogy valóban elérjék a céljukat, azaz hogy felkerüljenek az élvonalba, minőségi játékosokra van szükség, ám szűk a piac - többek között ezért is alakultak így az igazolások.
 
- Örülök neki, hogy ha még a hajrában is, de minőségi igazolásokat tudtunk végrehajtani. Olyan játékosokban gondolkoztunk, akik élvonalbeli tapasztalattal bírnak, vagy pedig olyan fiatalokban, akik NB I-es játékossá válhatnak. A klub nagyon sokat fejlődött az elmúlt időszakban, de tovább kell építkeznünk. Ehhez türelemre van szükség a szurkolók részéről is, a segítségükkel elérhetjük a céljainkat - fejtette ki a csapat vezetőedzője.
 
A csapat nyári szerzeményei közül Simon Ádám elmondta, rendkívül pozitív volt számára az Újpest ellen mutatott teljesítmény. A Mezőkövesdtől érkezett Takács Tamás kifejtette, bár rövid idő áll rendelkezésükre a beilleszkedést illetően, de nagyon jó társaságba került - egyben reméli, a szurkolók előtt győzelmet aratnak vasárnap.
 
A szerdai napot követően több mint ezer jegyet értékesítettek a vasárnapi mérkőzésre.
Hozzászólások:

Szavazás: Hány megyei csapat jut tovább a magyar kupában?

Öt (0.0%)
Négy (0.0%)
Három (15.4%)
Kettő (46.2%)
Egy (15.4%)
Nulla (23.1%)
Eredmények

A szavazás határideje lejárt. További szavazat leadása nem lehetséges!

Elérhetőségeink, Kapcsolat

csfoci [at] gmail [dot] com