csfoci.hu
Friss hírek:
2020. szeptember 23. (szerda)

Első idegenbeli sikerét aratta a Szeged-Csanád GA

bc5k6244.jpg
Megállították a Szolnokot.

Ismét népes szurkolótábor kísérte el a Szeged-Csanád Grosics Akadémiát a válogatott szünet utáni első mérkőzésre, Szolnokra – az eddig remeklő ellenféllel szemben nem számíthatott könnyű meccsre Dobos Barna csapata.

Az első félidőben töredezett játék zajlott a pályán, majd fél óra elteltével a Szolnok előtt adódtak nagyobb lehetőségek, de Varga Bence a helyén volt. Nem sokkal a szünet előtt azonban egy szép kényszíerítőt követően Jovanovic beadására érkezett volna a csereként beállt Takács, aki a megsérült Grumicot váltotta, azonban Kovács Olivérről pattant be végül a labda a szolnoki kapuba: a szezon során először került előnybe a Szeged-Csanád GA.

A második félidőben is szervezetten futballozó Szeged a csereként beállt Bitó Martin góljával döntötte el a meccset, miután a fiatal játékos egy szólót követően a kipattanót már belőtte az érkező Takács Tamás – ezzel első idegenbeli sikerét aratta a Szeged-Csanád GA. 

NB II., 8. forduló

Szolnoki MÁV FC–Szeged-Csanád Grosics Akadémia 0–2 (0-1)
Szolnok, 1500 néző. Vezette: Gaál Ákos (Bede, Király).
Szolnok: Molnár F.–Rokszin, Kotula, Horgosi, Tisza, Csirmaz, Tóth B. (Bárdos, 65.), Kovács O., Kónya (Szabó B., 56.), Novák, Tamás. Edző: Csábi József.
Szeged-Csanád GA: Varga B.–Ódor, Szilvási, Moga, Mohl, Oláh G., Jovanovic, Dobos Á. (Rózsahegyi, 79.), Varga Sz. (Bitó, 73.), Germán, Grumic (Takács T., 31.).  Edző: Dobos Barna.
Gól: Kovács O. (43., öngól), Takács T. (76.).

Hozzászólások:

Szavazás: Hány megyei csapat jut tovább a magyar kupában?

Öt (0.0%)
Négy (0.0%)
Három (15.4%)
Kettő (46.2%)
Egy (15.4%)
Nulla (23.1%)
Eredmények

A szavazás határideje lejárt. További szavazat leadása nem lehetséges!

Elérhetőségeink, Kapcsolat

csfoci [at] gmail [dot] com