csfoci.hu
Friss hírek:
2020. október 20. (kedd)

Csak szépíteni tudott az SZVSE Pakson

ladany-szvse-2.jpg
Sok volt a kétgólos hátrány.

Hiába kezdődött szegedi mezőnyfölénnyel a meccs, a vezetést mégis a Paks II. szerezte meg a 9. fordulóból pótolt mérkőzésen. A folytatásban is több lehetősége akadt a vendégeknek, ám az atomvárosiak büntetőből növelni tudták előnyüket.

Mint később kiderült, ezt már nem tudta eltüntetni az SZVSE, amely ugyan a szünet után rögtön szépített, de az egyenlítés már nem sikerült – ezzel fontos meccset veszítettek el a szegediek, akikre hasonlóan meghatározó meccs vár vasárnap a sereghajtó Majos vendégeként.

NB III. Közép csoport, 9. forduló

Paksi FC II.–SZVSE 2–1 (2-0)
Paks, vezette: Gáspár András (Keszthelyi, Baráth).
Paks II.: Borsos – Vas, Kővári (Delea, 60.), Fönyedi, Szendrei, Budai (Ribár, 75.), Grajzel, Debreceni, Gyurkits, Görög, Kovács L. (Lakatos-Lengyel, 65.) Edző: Kindl István.
SZVSE: Leindler – Kormányos, Pócs D., Csamangó, Pócs T., Ondrejó, Beretka, Hatvani (Zsoldos, 79.), Busa (Kelemen V., 56.), Fülöp, Papp Á. (Csanádi I., 63.). Edző: Kelemen Balázs.
Gól: Fönyedi (9.), Szendrei (34., 11-esből), ill. Csamangó (48.).

Kelemen Balázs: – Nagyon elszomorító a helyzetünk és idegesítő, hogy osztálykülönbséget produkálunk a pályán, de mégsem tudunk ebből gólokat szerezni, hátul pedid gyermeteg hibáinkat gólokkal büntetik. Mindent elmond, hogy Leindler Domonkos kapusnak szinte egyáltalán nem volt mit védenie a mérkőzés folyamán. (szegedivasutasse.hu)

Hozzászólások:

Szavazás: Hány megyei csapat jut tovább a magyar kupában?

Öt (0.0%)
Négy (0.0%)
Három (15.4%)
Kettő (46.2%)
Egy (15.4%)
Nulla (23.1%)
Eredmények

A szavazás határideje lejárt. További szavazat leadása nem lehetséges!

Elérhetőségeink, Kapcsolat

csfoci [at] gmail [dot] com