csfoci.hu
Friss hírek:
2020. október 20. (kedd)

Hatpontos meccsek várnak rájuk

hfc-ladany-fl.jpg
Mindkét NB III-as csapat idegenben lép pályára.

Vasárnap 16 órától egyaránt idegenben játszik az SZVSE és a Hódmezővásárhelyi FC is az NB III Közép csoportjának 11. fordulójában: a szegediek a sereghajtó Majos, míg a HFC a közvetlen mögötte álló Taksony vendégei lesznek.

– Csak a győzelemben gondolkozunk, muszáj lesz megszereznünk a három pontot. Dühítő volt a szerdai meccs, de nem odázhatjuk tovább a győzelmeket. A küzdőszellem rendben van, azonban sokkal jobban kell gazdálkodnunk a helyzeteinkkel – mondta Kelemen Balázs, az SZVSE edzője.

– Egy hét alatt veszítettünk három meccset, de akkor elértük a fizikai határunkat, sok volt a sérültünk és fáradtak is voltunk. A kupameccs alatt kitisztultak a fejek, vasárnap pedig hatpontos meccset játszunk. Bár erre nem lehet játszani, de egy döntetlennel is kiegyeznék, hiszen így magunk mögött maradna ellenfelünk – válaszolta Szűcs Róbert, akinek csapatában újra ott lehet Koncz Adrián és Huszár Gergő, valamint a Kazincbarcikától érkezett Zahorán Balázs is szerepet kaphat.

A vasárnap 16 órakor kezdődő Majos–SZVSE és Taksony–Hódmezővásárhelyi FC mérkőzésekről élő eredménykövetővel jelentkezik a csfoci.hu.

Hozzászólások:

Szavazás: Hány megyei csapat jut tovább a magyar kupában?

Öt (0.0%)
Négy (0.0%)
Három (15.4%)
Kettő (46.2%)
Egy (15.4%)
Nulla (23.1%)
Eredmények

A szavazás határideje lejárt. További szavazat leadása nem lehetséges!

Elérhetőségeink, Kapcsolat

csfoci [at] gmail [dot] com