csfoci.hu
Friss hírek:
2020. december 02. (szerda)

Fontos kérdések a tabella alján és tetején

algyo-szvse008kf.jpg
A kilencedik forduló jön a megyeegyben.

Hódmezővásárhelyi FC–Tiszasziget – szombat, 14 óra

A listavezetőre nem vár könnyű kirándulás Hódmezővásárhelyen: az egyelőre hektikusan teljesítő hazaiak odahaza eddig minden centerpályáján lejátszott meccsükön vereséget szenvedtek, viszont ezt "orvosolva" legutóbb a műfüvön már összejött a győzelem. Hogy ez lehet-e a kulcs a holnapi meccs kapcsán, azt nehéz megmondani, mindenesetre a Tiszasziget eddig magabiztosan győzte le ellenfeleit, a szervezett játékra pedig ezúttal is szükség lesz, ha továbbra is tartani akarja vezető helyét.

SZVSE II.–Szeged-Csanád Grosics Akadémia II. – szombat, 14.30

Két szegedi "fakó" találkozik Mórahalmon: ráadásul az is közös a két csapatban, hogy legutóbb mindkettőnek sikerült javítania, és három pontot szerzett az elmúlt hétvégén. A rutin a hazaiak mellett, jelen esetben az SZVSE II. mellett szólhat, és várhatóan igencsak gólgazdag összecsapást játszhatnak – a győztes pedig a középmezőny felé is nézelődhet.

Makó FC–Szentesi Kinizsi – szombat, 14.30

A forduló rangadója, ahol a második fogadja a harmadikat: a Szentes kiváló formában, zsinórban hat nyert meccsel a háta mögött érkezhet a Maros-partjára, ám minden bizonnyal szezonbeli legnehezebb feladata előtt áll. A nyomás ugyanakkor a Makón van, hiszen bár egy meccsel kevesebbet játszott a Tiszaszigetnél, egyetlen pont hátrányban van, azaz nyernie kell – erre az elmúlt hetek szentesi eredményei ellenére is jó esélye mutatkozik, hiszen roppant gólképesen játszanak Siha Zsolt tanítványai a szezon kezdete óta. A mérkőzésről élő, szöveges közvetítéssel jelentkezik a csfoci.hu!

ContiTech-Apátfalva–Mórahalom – szombat, 14.30

Szezonbeli harmadik vereségét szenvedte el legutóbb az Apátfalva: igaz, aktuális ellenfele is ennyinél jár, csak egy meccsel kevesebből. Igazi hatpontos meccs lesz ez mindkét csapat számára, hiszen a vesztes kissé leszakadhat a középmezőny elejétől, a hazai pálya valamelyest az apátfalviak mellett szólhat.

Algyő–Kiskundorozsma – szombat, 14.30

Sikerült talpra állnia az Algyőnek, amely legutóbb Mórahalmon tudott nyerni, a Kiskundorozsma viszont a jó rajtot követően nehéz heteket él át – Szabó Zsolt csapata ugyanis az elmúlt öt meccsén csak két pontot szerzett. Most sem lesz könnyű, ha gyarapítani szeretné eddig megszerzett egységei számát, az Algyő esélyesként léphet pályára - és bizonyára úgy gondolkoznak, hogy csak akkor ér valamit a múlt heti győzelem, ha ezúttal is három ponttal zárnak.


Csongrád-Kunság Aszfalt–UTC – szombat, 14.30

Alsóházi rangadó: a tabella utolsó két helyezettje találkozik ugyanis Csongrádon. A hazaiak legutóbb megszerezték szezonbeli első pontjukat, és bizonyára úgy gondolják, itt az ideje az első győzelemnek is, amivel rögtön el is léphetnének a sereghajtó pozíciójából. Az UTC hetek óta több sebből is vérzik, kérdés, mennyire tudják magukat összeszedni erre a fontos meccsre.

Foliaplast-Bordány SK–Székkutas – vasárnap, 14.30

A forduló egyetlen vasárnapi meccse is sorsdöntő lehet mindkét csapat szempontjából: két 8 ponttal álló csapat találkozik ugyanis Bordányban. A homokhátiak két játékosukat is nélkülözni fogják eltiltás miatt, és minden bizonnyal szeretnék megőrizni hazai veretlenségüket – szó se róla, bravúr lenne a Székkutastól, ha a Szeged-Csanád GA II. elleni győzelmet követően Bordányban is nyerni tudna.

Hozzászólások:

Szavazás: Hány megyei csapat jut tovább a magyar kupában?

Öt (0.0%)
Négy (0.0%)
Három (15.4%)
Kettő (46.2%)
Egy (15.4%)
Nulla (23.1%)
Eredmények

A szavazás határideje lejárt. További szavazat leadása nem lehetséges!

Elérhetőségeink, Kapcsolat

csfoci [at] gmail [dot] com