csfoci.hu
Friss hírek:
2020. október 20. (kedd)

Alsóházi ellenfelek az NB III-ban

dabas-szvse.jpg
Itthon játszik a HFC és az SZVSE is.

A 14. fordulót rendezik vasárnap az NB III. Közép csoportjában: mindkét Csongrád-Csanád megyei csapat hazai környezetben játszik ebben a körben.

Legutóbb még augusztus végén, hat mérkőzéssel ez előtt tudott pontot szerezni a Hódmezővásárhelyi FC, amely az elmúlt hat találkozóját egyaránt elveszítette. Így jelentősen visszacsúszott a tabellán a HFC, a vásárhelyiek most az a Paksi FC II.-t fogadják, amely szintén nincs kirobbanó formában, de képes volt egy döntetlenre az éllovas Iváncsa ellen. A HFC-nek muszáj kilábalnia ebből a sorozatból, bár ugyan még az őszi szezon egyharmada hátra van – de ez papíron egy olyan találkozónak ígérkezik Szűcs Róbert együttese számára, ahol javíthatja az elmúlt hetek sikertelenségét.

Hasonló meccs vár az SZVSE-re is, amely az alaposan átalakuló Dunaújvárost fogadja Mórahalmon: ugyanakkor a vendégek eddig a tabella hátsó régiójában található csapatok ellen többnyire jól szerepeltek, de például pontot raboltak a Kecskemét otthonából is.

A Vasutasokra is hatványozottan igaz az, hogy el kell kezdeniük a pontokat gyűjtögetniük: roppant hosszú még a szezon, semmi nem dőlt el, de ahogy múlnak a hetek, úgy kerülnek egyre nehezebb helyzetbe a szegediek.

A vasárnap 14.30-kor kezdődő Hódmezővásárhelyi FC–Paksi FC II., és SZVSE–Dunaújváros mérkőzésekről élő eredménykövetővel jelentkezik a csfoci.hu!

Hozzászólások:

Szavazás: Hány megyei csapat jut tovább a magyar kupában?

Öt (0.0%)
Négy (0.0%)
Három (15.4%)
Kettő (46.2%)
Egy (15.4%)
Nulla (23.1%)
Eredmények

A szavazás határideje lejárt. További szavazat leadása nem lehetséges!

Elérhetőségeink, Kapcsolat

csfoci [at] gmail [dot] com