csfoci.hu
Friss hírek:
2020. december 02. (szerda)

Fontos meccsen bukott a St. Mihály

ftc-st-mihaly-fradi-hu.jpg
Nem fértek bele a hibák.

Habár korán vezetést szerzett, mégis pont nélkül maradt a Haladás ellen a KÉSZ-St. Mihály a szombati mérkőzésen: Török Lilla korai góljára negyed órával később egy pontrúgást követően válaszoltak a szombathelyiek.

A vezetés mintha egy kicsit a szegedieket zavarta volna meg, akiknek a játéka később konszolidálódott, de a második találatukat már nem tudták megszerezni.

A szünet után azonban teljesen átvette az irányítást a Haladás, amely sorra dolgozta ki a lehetőségeit: végül egy védelmi hibát kihasználva a tavaly még a szegedieknél játszó Herczeg Andrea juttatta előnyhöz immáron a szombathelyieket. A hátralévő negyed órában még volt ugyan három komoly lehetősége is a St. Mihálynak arra, hogy legalább egy pontot otthon tartson, de ez nem jött össze, így a Haladás meglépett öt pontra a Tisza-partiaktól - mivel a Kelen pedig legyőzte a Győrt, így a fővárosi csapat egy pontra közelítette meg a 6. helyen álló St. Mihályt.

KÉSZ-St. Mihály–Haladás 1–2 (1-1)
Makó, 100 néző. Vezette: Kalydy Dionízia (Kénoszt, Bőhm).
St. Mihály: Csontos – Savanya, Görög (Kiss-Lantos,75.), Papp Sz., Bartalis, Ramor (Sweatman, a szünetben), Sárosi, Malasevic, Micic, Pilán (Koprena, 85.), Török. Edző: Jenei Péter.
Haladás: Bíró – Fördős, Szil, Herczeg, Jánosi, Horti, Hajba, Harsányi, Balogh, Németh A., Németh M. Edző: Szabados György.
Gólszerzők: Török (4.), ill. Fördős (20.), Herczeg (74.).

Hozzászólások:

Szavazás: Hány megyei csapat jut tovább a magyar kupában?

Öt (0.0%)
Négy (0.0%)
Három (15.4%)
Kettő (46.2%)
Egy (15.4%)
Nulla (23.1%)
Eredmények

A szavazás határideje lejárt. További szavazat leadása nem lehetséges!

Elérhetőségeink, Kapcsolat

csfoci [at] gmail [dot] com