csfoci.hu
Friss hírek:
2021. május 12. (szerda)

Irreális körülmények között kellett játszaniuk

palya.jpg
A Szeged-Csanád GA úgy véli, felelősségteljesebb döntést kellett volna hoznia a játékvezetőnek.

Furcsa körülmények között kapott ki a Szeged-Csanád Grosics Akadémia vasárnap a Szentlőrinc otthonában - mindezek után a klub rövid közleményben reagált az NB II. tavaszi nyitófordulójában történtekre.

– Már a mérkőzés előtt másfél órával szinte teljesen alkalmatlan volt a pálya a játékra. Az intenzív havazás következtében sem a bemelegítés előtt sem pedig a mérkőzés alatt nem lehetett tisztán látni a pálya vonalazását – írja a szegedi klub közleménye. Hozzáteszik, az egész találkozó alatt komikus jelenetek, esések sokaságát láthattuk, úgy gondolják, sportértéke nem nagyon volt ennek a 90 percnek.

palya.jpg

Facebook oldalunkon közzétesszük azokat a felvételeket, amely alapján mindenki láthatja, hogy profi, de még amatőr labdarúgó mérkőzésre is teljesen alkalmatlanok voltak a körülmények. Klubunk véleménye szerint a játékvezetőknek az ilyen esetekben felelősségteljesebb döntéseket kéne meghozniuk, hiszen egy teljes felkészülési munka dőlhet romba egy ilyen mérkőzéssel. Mindezek mellett gratulálunk a Szentlőrinc csapatának a mérkőzésen aratott győzelméhez – tette hozzá a közlemény.

 

Szavazás: Hány megyei csapat jut tovább a magyar kupában?

Öt (0.0%)
Négy (0.0%)
Három (15.4%)
Kettő (46.2%)
Egy (15.4%)
Nulla (23.1%)
Eredmények

A szavazás határideje lejárt. További szavazat leadása nem lehetséges!

Elérhetőségeink, Kapcsolat

csfoci [at] gmail [dot] com