csfoci.hu
Friss hírek:
2021. április 10. (szombat)

Az Ajkához utazik a Szeged-Csanád GA

dobos-aron-ajka-1.jpg
Bizakodva várják a hétközi fordulót.

Péntek után szerdán lép pályára az NB II.-ben a Szeged-Csanád Grosics Akadémia: Dragan Vukmir csapata az ötödik helyen álló Ajka vendége lesz szerdán 18 órától.

– Volt egy lecsorgó labda, toltam rajta egyet és szerencsére sikerült jól eltalálnom. Jó érzés volt, szeretném minél többször átélni a gólszerzés örömét – mondta a klub honlapjának Dobos Áron, aki az ősszel győztes gólt szerzett az Ajka ellen a Szent Gellért Fórumban.

A szegediek ellenfelének nagyszerű szériája éppen a legutóbbi fordulóban szakadt meg: az Ajka ugyanis hat meccset nyert meg zsinórban, többek között legyőzte a DVSC-t is - húsvét vasárnap azonban 1–0-ra kikapott a Gyirmót vendégeként, míg a Szeged-Csanád GA szintén ilyen arányban veszített a Vasas ellen.

–Van bennünk hiányérzet a pénteki meccs után. Megbeszéltük a hibákat és már a következő mérkőzésre készülünk, amelyen természetesen a három pont megszerzése a cél. Nyerni szeretnénk, és úgy érzem képes rá a csapat. Az utóbbi meccseken jól néztünk ki, ez bizakodásra adhat okot – tette hozzá Dobos Áron.

A szerdán 18 órakor kezdődő mérkőzésről élő eredménykövetővel jelentkezik a csfoci.hu, a mérkőzést a szegedi klub YouTube-csatornája élőben közvetíti!

Szavazás: Hány megyei csapat jut tovább a magyar kupában?

Öt (0.0%)
Négy (0.0%)
Három (15.4%)
Kettő (46.2%)
Egy (15.4%)
Nulla (23.1%)
Eredmények

A szavazás határideje lejárt. További szavazat leadása nem lehetséges!

Elérhetőségeink, Kapcsolat

csfoci [at] gmail [dot] com