csfoci.hu
Friss hírek:
2021. április 10. (szombat)

Döntetlent játszott Ajkán a Szeged-Csanád GA

szeged-gyirmot.jpg
Kétgólos hátrányból mentettek pontot.

Az első húsz perc puhatolódzó játékkal telt, de aztán felpörögtek az események. A 25. percben Szilvási mentett önfeláldozóan a ziccerben lévő Zsolnai elől. A szögletet követően viszont megszerezte a vezetést az Ajka: a kipattanót Rétyi középre lőtte, a lecsorgót pedig Csizmadia a hosszú sarokba továbbította. Rögtön a gól után egyenlíthettünk volna, Jammeh szépen tálalt Kóródi elé, de az utolsó pillanatban mentettek a hazai védők - tudósított a meccsről a szegediek honlapja.

A félidő hajrájában Kovács Nikolasz tört be a tizenhatoson belülre, Szilvási testtel ütközött vele, a játékvezető némi hezitálást követően a büntetőpontra mutatott. Hiába érezte az irányt Takács, nem tudta hárítani Soltész büntetőjét, így 2-0-s hazai előnnyel vonulhattak pihenőre a csapatok.

A második játékrész elején Ódor harcolt ki egy büntetőt, de Jovanovics a kapu fölé rúgta. Ezt követően Dragan Vukmir hármas cserével adott új lendületet csapatunknak: pályára lépett Grumics, Gréczi, valamint Gajdos is, utóbbi a 60. percben egy veszélyes szabadrúgással jelezte, hogy ez a meccs még közel sem lefutott.

Negyedórával a vége előtt Gréczi tört be a tizenhatoson belülre, majd az erőből középre tett labdáját kézzel blokkolták, így másodszor is büntetőhöz jutottunk. Ezúttal Gajdos állt a labda mögé és higgadtan a jobb alsóba gurított.

A gólt követően még nagyobb fokozatba kapcsoltunk, ennek eredményeként a 84. percben Dobos keresztlabdája szabadon találta Vargát, akit a tizenhatoson belülre érve buktattak, a játékvezető pedig ezúttal is tizenegyest ítélt. Gajdos megint a jobb alsót választotta, de Horváth kapus résen volt és kiütötte, de a kipattanónál már tehetetlen volt, így sikerült egyenlítenünk.

A ráadás perceiben még egy lehetőség adódott a hazaiak előtt, Simon azonban a labda útjába vetette magát, így 2-2-es döntetlennel zárult a találkozó.

NB II. 31. forduló

FC Ajka–Szeged-Csanád Grosics Akadémia 2–2 (2-0)
Ajka, zárt kapuk mögött. Vezette: Barna Gábor (Kiss, Kulman).
FC AJKAHorváth D. – Kovács N., Heffler T., Tar, Csemer – Soltész (Szűcs K., 66.), Csizmadia, Kenderes (Görgényi, 79.), Rétyi – Zsolnai, Nagy K. (Tóth B., 79.) Vezetőedző: Kis Károly
SZEGED-CSANÁD GATakács J. – Ódor, Szilvási, Pejovic, Mohl – Jovanovic (Gréczi, 56.), Simon – Dobos (Oláh, 89.), Varga Sz., Kóródi (Gajdos, 56.) – Haruna (Grumic, 56.). Vezetőedző: Dragan Vukmir
Gól: Csizmadia (26.), Soltész (11-esből, 40.), illetve Gajdos (11-esből, 75. és 84.).

Szavazás: Hány megyei csapat jut tovább a magyar kupában?

Öt (0.0%)
Négy (0.0%)
Három (15.4%)
Kettő (46.2%)
Egy (15.4%)
Nulla (23.1%)
Eredmények

A szavazás határideje lejárt. További szavazat leadása nem lehetséges!

Elérhetőségeink, Kapcsolat

csfoci [at] gmail [dot] com