csfoci.hu
Friss hírek:
2021. május 12. (szerda)

Leszakíthatja ellenfelét a Szeged-Csanád GA

bc5k7904.jpg
A Kaposvár érkezik a Fórumba.

Vasárnap újabb mérkőzés vár a Szeged-Csanád Grosics Akadémiára, a hétközi fordulót követően ezúttal hazai pályán szerepel majd a csapat, amely a Kaposvárt fogadja.

A somogyi csapat négy ponttal és két hellyel a szegediek mögött áll a tabellán, így mindkét fél számára igen fontos meccs lesz a 32. fordulóban rendezett összecsapás. A Szeged-Csanád GA legutóbb Ajkán kétgólos hátrányból állt fel döntetlenre, míg a Kaposvár hétközben odahaza kapott ki 5–1-re a Gyirmóttól.

– Sajnos három év kihagyás után nem egyszerű visszarázódni a profi közegbe, de hétről hétre keményen edzek, azért, hogy visszanyerjem a régi formám. Nehéz lesz, de szerencsére a csapattársaim nagyon jó emberek és mindenben támogatnak. Remélem hamarosan sikerül gólokkal segítenem a csapatot – mondta a klub honlapjának Jammeh Haruna, a szegediek gambiai születésű csatára, aki vasárnap korábbi csapata ellen játszhat, hiszen 2011 és 2014 között 53 meccset játszott a Rákócziban.

–Biztos, hogy érdekes lesz a korábbi klubom ellen játszani, de csak a mostani csapatom, a Szeged-Csanád GA fontos. Mindenképpen győzni szeretnénk vasárnap. A stábtagokat ugyan ismerem, de játékoskeret teljesen kicserélődött azóta, hogy eljöttem, ugyanakkor a közös nyelvünk, a foci így is megmaradt – tette hozzá.

A vasárnap 17 órakor kezdődő mérkőzést a klub YouTube csatornája élőben közvetíti, míg a csfoci.hu élő eredménykövetővel jelentkezik.

Szavazás: Hány megyei csapat jut tovább a magyar kupában?

Öt (0.0%)
Négy (0.0%)
Három (15.4%)
Kettő (46.2%)
Egy (15.4%)
Nulla (23.1%)
Eredmények

A szavazás határideje lejárt. További szavazat leadása nem lehetséges!

Elérhetőségeink, Kapcsolat

csfoci [at] gmail [dot] com