csfoci.hu
Friss hírek:
2021. május 12. (szerda)

Tovább kapaszkodik-e a HFC?

nbiii.jpg
Mindkét megyei csapatunk itthon játszik.

Vasárnap 16.30-tól a 28. fordulót rendezik az NB III. Közép csoportjában: a Hódmezővásárhelyi FC és az SZVSE is hazai pályán játszik ezen a játéknapon.

A HFC azt a Dabas-Gyónt fogadja, amely hullámzóan teljesít az utóbbi hetekben: viszont tavasszal eddig mind a három idegenbeli meccsét megnyerte, három ponttal távozott Dunaújvárosból, a Rákosmente otthonából és a Honvéd II. vendégeként is nyerni tudott - viszont az Iváncsa és a Vác ellen egyaránt vereséget szenvedett hazai pályán. Házi gólkirályuk jelenleg az az Ablonczy Gerjén, aki 2017 nyarától egy fél szezont Vásárhelyen futballozott, 24 meccsen most 11 gólnál jár. A kék-sárgák múlt heti győzelmükkel lőtávolon belül kerültek a bentmaradó helyeket illetően, így ha itthon tartanák a három pontot, a 12. Dunaújváros is közel kerülhet - persze ha úgy alakulnak az eredmények.

Az SZVSE dolga is hasonló lesz, hiszen a 10. helyen álló, közvetlenül a Dabas-Gyón mögött található Paks II. érkezik Mórahalomra. Az atomvárosiak elsősorban a fiatalokra támaszkodnak, de tekintettel arra, hogy Lenzsér Bence múlt héten megkapta a tizedik sárga lapját, nem lenne meglepetés, ha ezúttal az NB III.-as csapatban kapna szerepet.

A Vasutasok hátránya jelenleg 15 pont a 14. helyen álló Váccal szemben, ennek ledolgozására pedig a vasárnapival együtt még 11 meccse van a szegedieknek - azaz egyre inkább szorítja az idő is az SZVSE-t.

A vasárnap 16.30-kor kezdődő HFC–Dabas-Gyón mérkőzést a Vásárhely Televízió élőben közvetíti, a csfoci.hu pedig élő eredménykövetővel jelentkezik erről a meccsről, akárcsak az SZVSE–Paks II. találkozóról!

Szavazás: Hány megyei csapat jut tovább a magyar kupában?

Öt (0.0%)
Négy (0.0%)
Három (15.4%)
Kettő (46.2%)
Egy (15.4%)
Nulla (23.1%)
Eredmények

A szavazás határideje lejárt. További szavazat leadása nem lehetséges!

Elérhetőségeink, Kapcsolat

csfoci [at] gmail [dot] com