csfoci.hu
Friss hírek:
2021. május 12. (szerda)

Gálázva biztosította be bajnoki címét a Makó II.

mako-ii-moravaros.jpg
Negyed óra alatt kivégezte a Kinizsit a Maros-parti együttes.

Abban a tudatban léphetett pályára szombaton a Makó II. a Móraváros ellen, hogyha nyer, akkor már biztosan bajnok. A Kinizsi is nagy motivációval várta az összecsapást, hiszen a szegedi együttes még érdekelt a bronzéremért folyó küzdelemben.

A mérkőzés első lehetősége a Móraváros előtt adódott: a második percben egy bedobást követően Mezei elé került a labda, ám a Kinizsi támadója nem tudott jól kitámasztani, így az erőtlen lövését könnyű szerrel blokkolták a védők. A 10. percben megszerezte a vezetést a hazai csapat: Béres viharzott el a jobboldalon, majd a hajszálpontos beadását Krucsó bólintotta a kapuba. Nem kellett sokat várni a második találatra sem – mindössze két perccel később szinte lemásolta az előző támadását a hagymavárosi együttes – Bány a jobboldalon megverte Németh-et, majd az alapvonalról visszatette Krucsónak, a makói támadó pedig elemi erővel a léc alá bombázott, 2-0. A Móraváros teljesen szétesett a korai bekapott gólok után - a 16. percben Béres csinált meg egy kényszerítőt Bány-val, majd ziccerben higgadtan elgurította a labdát Schmidt mellett. Ezzel negyed óra alatt gyakorlatilag lerendezte a mérkőzést a hazai csapat, ám ekkor még nem zárták el a gólcsapokat -a 30. percben a Kinizsi végezhetett el egy sarokrúgást, ám a veszélytelen szöglet után egy villámgyors kontratámadást vezetett a Makó, melynek végén Bány szépségdíjas találatával 4-0-ra módosult az eredmény. Tíz perccel később szépítettek a vendégek – Barna Gábor ugratta ki a leshatárról Mezeit, aki a kifutó Kedvessy feje fölött a kapuba emelte a labdát. A szünetre 4-1-es hazai vezetéssel vonulhattak a csapatok. 

A félidei cseréknek köszönhetően, a második játékrészre stabilabbá vált a Móraváros védelme, igaz a hazaiak már nem az első 45 percben látott fordulatszámon pörögtek. A 78. percben Annus Ádám végezhetett el 18 méterről egy szabadrúgást, azonban a léc alá tartó lövést Kedvessy bravúrral fölé tolta. Ezt leszámítva a második félidőben kevés említésre méltó esemény történt. A Makó II. a játék minden elemében az ellenfele fölé nőtt, így egy közönségszórakoztató mérkőzésen bebiztosította a bajnoki címét.

Csongrád Megye II. osztály 28. forduló

Makói FC II. -  Móravárosi Kinizsi SK 4-1 (4-1)

Makó, 300 néző. Vezette: Nagy Gábor (Bába Dávid, Böszörményi Sándor).
Makó: Kedvessy – Horváth K., Köteles (Bakos 65.), Pataki, Krucsó (Karsai 83.), Szilvási, Béres (Ocskó 80.), Bány (Kerekes 86.), Kalász, Papp R., Bartucz (Halász 37.). Edző: Erdélyi Mátyás.
Móravárosi Kinizsi SK: Schmidt – Kanalas, Faragó, Laczi Z., Németh G. (Nikolényi G.- a szünetben), Barna (Varga Zs.  - a szünetben), Bacsa, Annus, Szeri, Mezei A. (Beke 62.), Gofjár.Megbízott játékos-edző: Beke Krisztián
Gól: Krucsó (10.), Béres (12.,16.), Bány (30.) ill. Mezei (40.)

 

Gálázva biztosította be bajnoki címét a Makó II.

 

Szavazás: Hány megyei csapat jut tovább a magyar kupában?

Öt (0.0%)
Négy (0.0%)
Három (15.4%)
Kettő (46.2%)
Egy (15.4%)
Nulla (23.1%)
Eredmények

A szavazás határideje lejárt. További szavazat leadása nem lehetséges!

Elérhetőségeink, Kapcsolat

csfoci [at] gmail [dot] com