csfoci.hu
Friss hírek:
2020. március 30. (hétfő)

Vasárnap visszatér a Szeged-Csanád GA

20190905-170209.jpg
Érződik a felfokozott hangulat a csapatnál.

Vasárnap először játszhat az új létesítményben, a Szent Gellért Fórumban a Szeged-Csanád Grosics Akadémia, amely a Csákvárt fogadja a visszatérést követő első szegedi mérkőzésén. Csütörtökön a sajtó képviselőit várta a klub, majd 20 perces, nyilvános edzést vezényelt a szakmai stáb a centerpályán.

– Az elmúlt hetek a költözéssel teltek, és most már természetesen mindenki izgatott. Az a célja a következő napoknak, hogy a megfelelő hőfokot elérjük, hiszen hosszú idő után visszatért Szegedre a professzionális futball – nyilatkozta a delmagyar.hu-nak Joao Janeiro vezetőedző.

A csapat tagjai közül Pongrácz Viktor, Orosz Márk és Koszó Balázs bajlódik sérüléssel, Alekszandar Jovanovics már játszhat, miképp várhatóan visszatérhet a gólovnal elé Alekszics Branimir is.

– Szavakkal nehéz kifejezni, min mentünk keresztül az elmúlt egy-két hétben. Hatalmas felelősség jár azzal, hogy mi vezethetjük ki először a Szegedet képviselő csapatot az új stadion első bajnokijára. Mindenki izgatott, de igyekszünk a helyén kezelni ezt a dolgot. Nem egyszerű, főleg az új érkezők miatt sem – ezt már Germán Tamás tette hozzá. – Szülővárosom ellen beszélek, de Gyulához képest ég és föld a különbség Szeged javára. Ott mostoha csapat voltunk, most viszont érezzük a városban, bárhol is járunk, a futball iránti szeretetet - zárta a Szeged-Csanád GA játékosa.

A vasárnap 18 órakor kezdődő mérkőzésre (amelyet az M4 Sport élőben közvetít), a helyszínen, regisztrációt követően lehet jegyet vásárolni.

Hozzászólások:

Szavazás: Mi legyen a bajnokságok sorsa?

Eredmények

24 óránként csak egy szavazat engedélyezett azonos IP címről!

Elérhetőségeink, Kapcsolat

csfoci [at] gmail [dot] com