csfoci.hu
Friss hírek:
2020. szeptember 27. (vasárnap)

Iksz az NB III-asok gyakorlómeccsén

A Makó és a SZEOL SC is kétszer talált be szombaton délelőtt.

Újabb NB III-as megyei csapat ellen játszott a felkészülés során a SZEOL SC, amely a Mórahalom és a Hódmezővásárhelyi FC után a Makóval is megmérkőzött a téli időszakban. A hazaiaknál több próbázó is szerepet kapott, így a kapuban a 19 éves Füstös Krisztián állt, aki az őszt a Bács megyei I. osztályú Bácsalmásban töltötte. A szintén 19 éves Kasuba Dániel a Szeged 2011-Grosics Akadémiától érkezhet kölcsönbe a Maros partjára, valamint két szerb támadó, Marko Jerkovics és Dejan Juhik kapott szerepet még Méhes Tibor együttesében. A SZEOL-ból több alapember sérülés miatt hiányzott, így ezúttal is több fiatal kapott szerepet a kék-feketéknél.

A szakadó esőben lejátszott találkozón egy távoli lövéssel szerzett vezetést a Makó Tóth Timotheusznak köszönhetően, amit még éppen a szünet előtt egalizált a SZEOL, miután Péter Antal továbbított a makói kapuba egy keresztpasszt. A szünet után nagyjából hasonló volt az összkép, a kellemetlen, csípős időben sokat dolgozott mindkét együttes, a Makó szerzett egy újabb távoli gólt, a SZEOL-ban pedig Péter Antal volt ismét eredményes, miután egy indítást lőtt be a rövid sarokba.

A Makó legközelebb jövő szombaton a Békés megyei I. osztályú Mezőhegyes ellen lép pályára felkészülési mérkőzésen, hazai környezetben, míg a SZEOL szerdán 18 órától a Bács megyei élvonalban szereplő Kiskunfélegyházát fogadja Sándorfalván.

Makói FC – SZEOL SC 2-2 (1-1)
Makó: Füstös K. – Rakonczai, Lipták, Gilinger, Kasuba D., Széll K., Bánóczki, Tóth T., Jerkovics, Juhik, Gémes. Játszott még: Garamvölgyi (kapus), Takács J., Patai, Veres Á., Varga R., Vajna M., Mezei. SZEOL:Prokop - Bozóki, Rácz, Forró, Buzási, Lévai, Ondrejó, Göncző, Beretka, Tomisics, Péter. Cs.: Leindler, Benkő, Skribek, Budai, Rádai, Varga, Illés, Horváth A.
Gól: Tóth T., Vajna M. ill. Péter A. (2).

Méhes Tibor: - Mostoha időjárási körülmények közepette mind a két csapat ment előre, le a kalappal előttük. Igazságos döntetlen született, inkább a küzdelem dominált.

Siha Zsolt: - Elég sok sérültünk lett, most vagyunk a felkészülés felénél. Négy 2001-es és egy 2000-es születésű játékos lépett pályára a második félidőben. Annak örülök, hogy sérülés nélkül megúsztuk a mai meccset. 

Hozzászólások:

Szavazás: Hány megyei csapat jut tovább a magyar kupában?

Öt (0.0%)
Négy (0.0%)
Három (15.4%)
Kettő (46.2%)
Egy (15.4%)
Nulla (23.1%)
Eredmények

A szavazás határideje lejárt. További szavazat leadása nem lehetséges!

Elérhetőségeink, Kapcsolat

csfoci [at] gmail [dot] com